10Bet Bonus

O agentie de pariuri online foarte populara printre pariorii din tara noastra se numeste 10Bet. Aceasta nu numai ca ofera conditii excelente de a-ti petrece timpul, dar si un bonus 10Bet impresionant despre care vom vorbi in cele ce urmeaza.

Pentru a intra in posesia lui trebuie sa-ti faci un cont pe care sa-l completezi doar cu datele tale reale, iar acest lucru este necesar mai mult ca oricand. Avand in vedere ca site-ul ofera un bonus 10Bet 50% de pana in 1000 RON nu cred ca ti-ai dori sa ai probleme pentru faptul ca ai mintit atunci cand te-ai inregistrat. Probabil ca acum te intrebi daca nu cumva am gresit cifra de bonus la pariuri si am pus un zero in plus, insa ai citit bine 1000 RON.

Pentru a fi eligibil trebuie sa faci un prim depozit din care vei primi 50% bonus 10Bet, astfel ca daca depui 2000 RON site-ul iti va oferi alti 1000 ca sa-i folosesti asa cum crezi tu de cuviinta. Pentru pariori romani aceasta suma este destul de mare si nu stiu cati dintre noi accepta sa depoziteze pentru prima data, pe un site total nou, aceasta suma de bani ca sa beneficieze de bonus 100%, insa cu toate acestea trebuie sa recunosti ca este o ofera grozava.

Avand in vedere ca agentia de pariuri online 10Bet pune la bataie asemenea sume, ne dam seama din start ca exista si niste cote pe masura, astfel ca daca optezi pentru o varianta cu ceva mai putini bani tot vei fi avantajat din plin. Comparativ cu multe alte agentii de pariuri online, 10Bet reuseste sa impresioneze prin acest aspect.

Un lucru important pe care trebuie sa-l stii consta in numarul de rulaje pe care trebuie sa-l faci inainte de a putea retrage banii. Contrar unei oferte absolut imbatabile, pentru a fi eligibil unei retrageri din cont trebuie sa fi rulat bonus 10Bet de cel putin doisprezece ori. Spre exemplu, in cazul in care ti-ai alimentat contul cu suma minima de 60 de RON ai primit ca bonus inca 30 RON, iar pentru a-i retrage trebuie sa rulezi bani in valoare de 360 de lei, adica de doisprezece ori bonusul. Acum fa tu calculele in cazul in care vorbim de 1000 lei bonus 10Bet, insa chiar si cu aceste numere tot reusesti sa faci o afacere incredibila odata ce ti-ai deschis cont aici pentru ca practic nu esti limitat la bonus pariuri in sume de cativa zeci de lei sau poate sute de lei.

Cotele trebuie sa fie mai mari de 1.6 atunci cand plasezi pronosticuri, deci daca vrei ca rulajul sa fie luat in considerare nu trebuie sa joci pe cote mici. Bineinteles ca ai posibilitatea de a o face, insa nu te va ajuta deloc la acordarea bonus 10Bet. Cel mai bine este sa respecti, pentru inceput, aceste reguli.

In ceea ce priveste depozitul intial acesta poate fi facut atat prin mijloace de plata precum Moneybookers sau Neteller, insa ideal ar fi sa-i adaugi direct din contul cardului de credit dintr-un simplu motiv. Majoritatea caselor de pariuri online iti iau dreptul de a primi bonusul lor in cazul in care ai folosit alte mijloace de depunere pentru prima data, astfel ca vorbind de sume asa mari nu merita sub nici o forma riscul de a fi eliminat de pe lista cu bonus 10Bet. Acestea fiind zise nu-mi mai ramane decat sa-ti urez o buna inspiratie in alegerea unor cote castigatoare si succes atunci cand mizezi bani pe cote mari sau cote despre care majoritatea pariorilor sunt de parere ca nu au cum sa iasa castigatoare.

Pentru inregistrare si obtinerea Bonusului de 1000 RON vizitati site-ul oficial 10Bet: www.10bet.com.