Cum sa pariezi online

cum sa parieziPrincipalul obiectiv al unui parior ramane acela de a invinge casa de pariuri sub orice forma, in speta “oddsmaker-ul” sau “odsscompiler-ul”, si de a produce venituri considerabile intr-un timp cat mai scurt. Pe langa acest fapt in sine, ramane placerea de a urmari un meci stiind ca ai plasat un pariu pe victoria uneia dintre cele doua echipe. Sau pe total goluri, cartonase, cornere si lista poate continua.

Parierea este intermediata de casele de pariuri. Din ofera nu lipsesc sporturi precum fotbal, baseball, tenis, baschet, hochei, snooker etc. Pentru a plasa un pariu sportiv, trebuie sa navigati online la agentia preferata (in coloana din stanga paginii gasiti descrierile celor mai sigure case de pariuri sportive online, de asemenea si bonusurile oferite de acestea). In Anglia, si nu numai, este la moda si plasarea unui pariu via telefon.

Incaseaza acum Bonusul de 150 RON pentru pariuri sportive!

Cei care sunt noi in acest domeniu, trebuie sa stie ca au la dispozitie foarte multe tipuri de pariuri. Unele case de pariuri pun la dispozitia clientilor o varietate impresionanta de evenimente, existand posibilitatea combinarii acestor. Mai jos aveti o lista a celor mai comune tipuri de pariuri:

Pariuri simple sau single. De departe cel mai frecvent pariu. In cadrul sau, trebuie sa iti alegi castigatoarea la cotele prestabilite initial.

Pariuri tip handicap (asiatic sau european). De foarte multe ori se ajunge in situatia ca echipa favorita sa fie net superioara adversarului intalnit. Caz in care bookmakerul stabileste un anumit numar de puncte (goluri) pe care aceasta trebuie sa il acopere (sau Nu), in functie de pariul ales de dvs, pentru a bifa o cota consistenta. Handicapul este indicat prin plasarea semnelor “+” (underdog sau echipa care porneste cu sansa a doua), respectiv “-” (in dreptul favoritei). In cazul in care echipa favorita castiga la numarul exact de puncte indicat, primeste banii inapoi. Pentru a nu te intalni cu aceasta situatie, asigura-te din timp ca handicapul este la jumatate de punct, eventual cumpara puncte doar atunci cand crezi ca scorul va fi unul si mai dezeschilibrat. Astfel, cota va creste direct proportional cu numarul de puncte cumparate.

Moneyline, Draw no Bet. Dupa cum bine stiti, in fotbal exista trei posibilitati: victoria echipei gazda, remiza si victoria oaspetilor. Pentru a simplifica situatia, unii pariori aleg pariul DNB. Cotele oferite de Bet-at-Home sunt invariabil mai mici, insa in cazul in care meciul se termina la egalitate, pariorul isi va primi banii inapoi. Pariul tip “Moneyline” isi gaseste originile in America de Nord: baschet, baseball, hochei, fotbal american, s.a.m.d. Sporturi care se pot termina la egalitate, dar pentru a fi declarata o castigatoare se joaca in prelungiri pana cand una dintre echipe, respectiv jucatori, se impune. Pariind “moneyline” elimini inca din start posibilitatea inregistrarii unei remize. Mare atentie insa, deoarece multe case de pariuri offline aleg sa puna si semnul “X” in dreptul meciurilor de baschet si, astfel, pariorii isi pot creea probleme in plus din neatentie.

Under, over (sub, peste). Pariu care combina numarul de puncte inscris de cele doua echipe si stabileste daca scorul final este “sub” sau “peste” un total acordat de casa de pariuri Gamebookers.

Pariu multiplu, combo (cunoscut si sub numele de parlay sau accumulator). Foarte apreciat de catre pariorii din offline care aleg sa isi “decoreze” biletul cu un carnat de meciuri, sumele pariate fiind infime, asemeni sanselor de castig. Pariorii profesionisti pariaza solo de cele mai multe ori, putine fiind momentele cand acestia isi iau inima in dinti si plaseaza un pariu combo la Offsidebet.

Pariu tip “open wager”. Pariuri pe un eveniment viitor. “Cand va fi demis Bonetti de la Dinamo”, “va castiga Manchester City inca un titlu in Premier League pana la data de …”, s.a.m.d. Acest tip de pariuri este foarte apreciat in Anglia si in general in tarile in care pariurile raman la nivel de amuzament, si nu un mod de a trai de pe o zi pe alta.

Si lista tipurilor de pariuri poate continua, aceasta fiind doar o scurta prezenta a modurilor in care poti sa pariezi pe diferite evenimente sportive.

Bonus 400 RON