Pariuri Sportive Fotbal

Fotbalul este si, probabil, va ramane cel mai pariat sport in cadrul agentiilor de pariuri sportive online, cat si offline, care activeaza pe teritoriul Romaniei si nu numai. Popularitatea acestui sport creste de la un an la altul, in conditiile in care fani din intreaga lume aleg sa isi petreaca weekend-urile in fata micilor ecrane urmarind meciuri din cele mai tari campionate ale Europei, America de Sud, cat si din ligile interne.

Suntem romani si, prin urmare, ne place foarte mult sa urmarim meciurile din campionatul romanesc de fotbal. Divizia A sau Liga 1, cum a fost aceasta redenumita cu cativa ani in urma, are o priza excelenta la publicul romana, drept dovada in acest sens putand fi folosite si audientelor inregistrate in cadrul derbiurilor dintre Steaua si Dinamo, cat si banii care se platesc anual pentru drepturile de televizare ale partidelor din Liga 1.
In urma cu trei ani de zile, RCS-RDS ajungea sa plateasca peste 100 de milioane in schimbul drepturilor TV pentru urmatoarele trei sezoane. Ceea ce este un pas cu adevarat important facut de Liga 1, care ocupa un loc respectabil in optiunile pariorilor romani ce aleg sa mizeze aproape zilnic pe meciurile de fotbal prezente in oferta de pariuri.

Fotbalul romanesc a crescut enorm, cot la cot cu pariurile. Agentiile de pariuri si-au facut simtita prezenta pe taram romanesc cu mai bine de un deceniu in urma, undeva pe la sfarsitul anilor ’90, cand jucatorii din tara noastra aveau in cele din urma de ales intre Loto, Pronosport si alte jocuri de noroc disponibile la ora respectiva.

Acum, mai nou, totul se muta in online, unde pariorul roman arunca sume importante pentru a miza pe castigatoarea unei partide, mizand deopotriva si pe alte pariuri mai mult sau mai putin speciale.
Fotbalul, ca multe alte sporturi, este atat de iubit in lume incat bookmakerii au fost nevoiti sa inventeze de la un sezon la altul diferite pariuri pentru a tine jucatorii in priza. Initial, pariorii aveau de ales intre 5-6 tipuri de pariuri, lucrurile evoluand usor-usor, pentru ca in 2013 sa avem la dispozitie peste 100 de optiuni in dreptul unui eveniment sportiv contand pentru o intrecere importanta din Europa, indiferent ca vorbim despre Premier League, Primera Division, Ligue 1, Serie A sau Bundesliga.

Carevasazica, lucrurile au prins contur de la o zi la alta, conditii in care, totusi, jucatorul roman, dar nu numai, a ramas foarte atasat de cel mai cunoscut tip de pariu, cel in care trebuie sa stabilesti castigatoarea unei intalniri. Fie ca optam pentru 1×2, sansa dubla sau handicapuri asiatice, totul a capatat o noua perspectiva in viziunea celor care isi bat capul cu aceste meciuri, transformand intre timp hobby-ul intr-un adevarat job.
Pariorii profesionisti urmaresc, inainte de toate, cele mai bune cote de pe piata, fapt pentru care opteaza pentru handicapurile asiatice. Si da, vorbim despre acele handicapuri in cote cu marje mici de profit. Spre deosebire de pariorii ocazionali, care fac foarte multe compromisuri, sfarsind prin a miza pe cote de 1.85-1.85, pariorul profesionist alege negresit cotele cele mai mari, handicapurile asiatice care ii convin si, nu in cele din urma, casa de pariuri in care stie ca poate avea incredere, chiar si atunci cand pune in joc sume de ordinul zecilor de mii de euro.

Mergem mai departe si continuam cu al doilea tip de pariu pe care jucatorii pur si simplu il adora, si anume acela pe numarul total de goluri. In cadrul acestuia, pariorul alege, practic, numarul total de goluri pe care le vor inscrie la un loc cele doua formatii, optand fie pentru over/under 2.5, 3.5, 4.5, s.a.m.d., fie pe un palier de goluri, dupa cum urmeaza: 0-2 goluri, 2-4 goluri, 4-6 goluri, 7+ goluri si lista poate continua. Totul depinde de bookmakerul la care apelati si, desigur, de cele doua echipe care vor sta fata in fata.

Pentru a avea de partea dumneavoastra cele mai bune cote, din nou, puteti alege piata de handicapuri asiatice, acolo unde casa de pariuri poate afisa si alte pronosticuri, de genul: over 2.0, over 2 1/4, over 2 3/4, s.a.m.d.
In plus de asta, sunt case de pariuri care va permit sa solicitati cote pentru diverse tipuri de pariuri pe care ati fi tentat sa mizati, in cazul in care acestea din urma nu au fost deja incluse in oferta. Bet365 este un exemplu bun in acest sens.

Si pentru ca tot am amintit de Bet365, nu putem trece atat de usor peste pariurile LIVE, care au cunoscut un imens succes in ultima perioada. De altfel multi dintre pariorii profesionisti au preferat sa lase deoparte pariurile pre-meci si sa mizeze LIVE pe meciurile din care, cred ei, pot scoate bani cu o oarecare lejeritate. Inainte, Betfair excela din acest punct de vedere, atat prin prisma sumelor de bani intermediate pe parcursul unui eveniment important, cat mai ales in cadrul unui turneu final (Campionat Mondial sau Campionat European, la care se adauga si diverse meciuri din Liga Campionilor).

Astazi, insa, lucrurile s-au schimbat enorm, iar Bet365 taie si spanzura in mediul online, in conditiile in care o buna parte din piata de jocuri de noroc este acaparata de Bet365 Group Ltd.
Pentru a fi in permanenta conectati la ceea ce se intampla la nivel mondial in materie de fotbal, trebuie sa aveti ca principala resursa de informare cele mai bune site-uri din punct de vedere calitativ. In ceea ce ne priveste pe noi, e extrem de important sa va reamintim ca, zilnic, filtram informatii si le includem in analizele postate pe site, incercand totodata sa scoatem in fata cele mai valoroase cote si, implicit, cele mai bune ponturi.

Acoperim, asadar, o buna parte din meciurile din Liga 1, cat si alte intalniri, mai mult sau mai putin importante, din principalele intreceri ale batranului continent. Pe parcurs, in lipsa de evenimente, testam si piata nordica, cat si ceea ce are de oferit piata ex-sovietica. Toate acestea in ideea punerii pe masa a celor mai profitabile ponturi de pe piata.

Pentru ca, pe langa faptul ca fotbalul este un sport deosebit de interesant, este in egala masura de important sa va reamintim ca se pot inregistra castiguri frumoase, cu multe zerouri in coada, in cazul in care sunteti dispusi sa va asumati si unele riscuri. Vizualizati casele de pariuri online unde puteti obtine bonusurile pentru pariurile sportive pe meciurile de fotbal.