Ghidul Pariorului

ghidul parioruluiPariurile sportive online sau sub orice forma nu sunt atat de simple pe cat credeai pana acum. Simpla recunoastere a lui 1, X si 2 nu te transforma brusc intr-un mare guru al pariurilor. Cel mai probabil acesta este si motivul pentru care citesti aceasta sectiune in momentul de fata. Scopul acesteia este de a-ti oferi cateva indicii asupra a ceea ce vei intalni zi de zi incepand din momentul in care iti deschizi cont la una dintre casele de pariuri. Daca vrei sa iesi in profit la sfarsitul zilei, trebuie sa citesti cu mare atentie randurile urmatoare si sa te erijezi intr-un autodidact foarte disciplinat. Sa trecem la treaba!

Primul lucru si cel mai important ramane acela de a cunoaste foarte bine sportul pe care alegi sa pariezi. Pe scurt, sfatul nostru ar fi sa urmaresti cat mai mult sport la TV. Eventual, fa-ti un abonament la RDS si vei avea tot pachetul Digi la discretia ta. Pana sa ajungi in fata TV-ului insa, nu uita sa parcurgi presa de specialitate cu de-amanuntul. Urmareste cu mare atentie factorii care influenteaza stabilirea cote finale oferite de bookmaker. Nu uita de sectiunea predictii si ponturi pariuri de pe acest site. Sporturi precum fotbal, tenis, baschet, hochei etc isi au locul aici intr-o forma sau alta.

Traim in Romania si fotbalul ne ocupa cea mai mare parte din timp, fapt pentru care ne-am decis sa va oferim cateva informatii in acest sens. Orice parior incepator se lasa coplesit de importanta evenimentelor din oferta si selecteaza de cele mai multe ori meciuri ale echipei sale favorite. Pentru pariorii profesionisti, in schimb, totul se afla intr-o stransa legatura cu profitul si implicit yieldul per unitate investita.

Cele mai dese pariuri pe fotbal sunt puse pe baza clasamentului, despre care se spune ca nu minte niciodata. Ca si statistica, de altfel. Pe termen lung, acest lucru e cat se poate de adevarat, lucrurile schimbandu-se in mod radical cand pariezi sporadic pe campionatul respectiv. Nefiind familiarizat cu acesta, surpriza poate sari oricand. Neiesind pariul, etapa urmatoare aleg o alta competitie si, astfel, se pierde echilibrul.

Cu alte cuvinte, nu pariati exclusiv pe baza clasamentului niciodata. Un exemplu practic in acest sens: nu mai departe de sezonul trecut, 2011-2012, in Premier League, Manchester, ocupanta locului 2 la ora respectiva, se afla intr-o cursa permanenta in urmarirea liderului Manchester City. Pe 31 decembrie 2011, “diavolii rosii” ai lui Sir Alex Ferguson au jucat impotriva lui Blackburn si au pierdut cu scorul de 2-3. Suparare mare, asadar, atat pentru pariori, cat mai ales pentru echipa care avea sa piarda in cele din urma titlul chiar in ultima runda. In mod evident, casele de pariuri au facut o mica avere la ora respectiva, in vreme ce pariorii ocazionali se frecau la ochi crezand ca asista la unul dintre cele mai mari cosmaruri ale sale.

In definitiv, clasamentul ar trebui sa iti dea o idee generala asupra situatiei in care se afla echipa pe care doresti sa pariezi si, respectiv, adversarul ei din acel meci. Nimic mai mult. Trebuie sa realizati faptul ca un clasament reprezinta varianta simplificata a echipelor implicate in respectiva competitie, iar banii dvs trebuie sa fie investiti pe un principiu ceva mai clar decat acesta. Si unul mai complex, evident, de vreme ce factorii care influenteaza rezultatul final al unui meci sunt multipli (conditii meteo, jucatori indisponibili, prezenta spectatorilor, teren propriu/ deplasare, arbitri etc). Odata parcursi acesti pasi (si intelesi, totodata), sansele dvs de castig vor creste considerabil. Sunteti la un pas de rotunjirea veniturilor, faceti-l cu responsabilitate si in cunostinta de cauza!

Unibet 2023 Bonus