Cum sa incasezi un bonus

La ora actuala, majoritatea caselor de pe piata pariurilor aleg sa isi atraga viitorii clienti cu diferite bonusuri, care mai de care mai interesante. Spre exemplu, Bet365 (100%) si Bet-at-Home (50%) ne propun o bonificatie maxima de 200 de lei, in timp ce Unibet a ales sa scada un pis stacheta, 150 de lei, iar Sportingbet si Partybets doar 100 de lei. Aceste bonusuri pot veni sub forma de freebet sau tip cashout. Toate cele de mai sus pot fi incasate imediat ce ai indeplinit conditiile impuse de respectiva agentie de pariuri.

Daca Bet365 ne dubleaza balanta imediat ce am depus 200 de lei (sau 100 USD pentru maximizarea bonusului!), noua ramanandu-ne sa rulam 1200 de lei (sau 600 USD) pe anumite cote (verificati termenii si conditiile pe baza carora se elibereaza acest bonus), la Gamebookers lucrurile stau diferit, in sensul in care bonusul va fi eliberat dupa bifarea unui rulaj de 8x a sumei depuse.

Incasati acum Bonusul de 200 + 20 RON pentru pariuri sportive!

Drept urmare, pentru a dispune de un bankroll de pariere cat mai mare, pariorii trebuie sa inceapa cu agentiile de pariuri online care ofera instant bonusul, pentru ca mai apoi sa recurga la Gamebookers, Partybets sau Unibet. Pentru o exemplificare a lucrurilor, iata un exemplu des intalnit in cazul jucatorilor romani si nu numai: se aleg doua case de pariuri care ofera bonusul instant – Bet365 si Bet-at-Home, de exemplu. Depune, bonusul este adaugat in balanta si se incepe rulajul!

Sa presupunem ca joaca Steaua cu Dinamo. Casa de pariuri Bet365 ofera cota 1.90 pentru total goluri sub 2.5, in timp ce Bet-at-Home ne propune o cota asemanatoare pentru cealalta selectie, peste 2.5. Pentru a fi sigur de castig, pariorul va alege sa isi plaseze aceeasi suma pe under/ over, pierderile fiind de aproximativ 10% din totalul sumei pariate. Indiferent de rezultatul final, pariorul va avea unul dintre conturi mai pline. Si aceasta este doar o metoda foarte simplista de a trata lucrurile! Cu cat cauti mai mult, cu atat exista oportunitatea de a gasi cote si mai bune!

Pana a intra in posesia bonusului insa, iata pasii pe care trebuie sa ii urmeze un parior novice: inainte de toate, trebuie sa aiba minim 18 ani pentru a fi eligibil. Odata trecut peste acest mic impediment, viitorul parior trebuie sa mearga la una dintre bancile apropiate ca sa isi deschida un card VISA ELECTRON. Pentru tranzactii rapide, comisioane mici si homebank pe masura, recomandarea noastra ar fi sa recurgeti la ING. Insa cum nu toate orasele dispun de serviciile acestei banci, BCR sau Banca Transilvania poate functiona la fel de bine.

De aici pana la deschiderea contului nu a mai ramas decat un pas. Parcurgeti siteul nostru pentru a citi recenziile facute caselor de pariuri cu care colaboram si urmariti cu atentie caracteristicile fiecaruia. In cazul in care sunteti adeptul pariurilor live, va recomandam Unibet si Sportingbet, daca va plac sporturile americane, aveti Gamebookers, Partybets si Bwin, in vreme ce Unibetul ramane specialista in oferirea unor handicapuri asiatice foarte atractive. Apasati pe unul dintre linkurile noastre si completati formularului aferent deschiderii unui cont la una dintre casele mentionate mai sus. O adresa de email valida si cont de Moneybookers/ card sunt suficiente pentru a intra in aceasta lume interesanta!

Pe baza unor pariuri inspirate, jucatorul poate ajunge sa incaseze bonusul intr-un timp util, avand astfel siguranta repetarii acestui proces si cu alt bookmaker. Scopul este invariabil acelasi: obtinerea unui profit cat mai mare. Pariati organizat, niciodata mai mult decat va permiteti, impunandu-va un set de reguli pe care sa le respectati pas cu pas. Disciplina este unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie sa tineti cont in acest domeniu. Mult succes la castiguri!

Bonus 400 RON