Pariuri Sportive Baschet

Baschetul se afla in topul celor mai pariate sporturi din cadrul caselor de pariuri online sau offline, sportul in sine reprezentand o adevarata materie prima atat pentru bookmakeri, care incearca sa faca un profit cat mai consistent, cat si pentru jucatori, in speta pariorii care isi consuma o buna parte din energie si resurse, finalmente, pentru a gasi ponturile castigatoare.

Multi dintre cei care aleg baschetul ca principala disciplina sportiva pe care sa mizeze in mod constant, zilnic sau cel putin saptamanal, opteaza negresit pentru campionatul nord-american de baschet. Sau NBA, asa cum este aceasta competitie cunoscuta la nivel international. Motivele sunt multiple. Posibilitatea de a putea paria zilnic ar fi una dintre ele, cat mai ales cotele valoroase ce pot fi “mirosite” de la distanta de un parior iscusit, capabil sa distinga un public bet de un value bet.

Pariurile in cote valoroase, caci despre ele facem vorbire aici, sunt inainte de toate apanajul pariorilor profesionisti, care stiu cand sa profite de ocaziile ce i se ivesc in cale si, dimpotriva, sunt in stare sa spuna PAS unor provocari, ca sa nu le numim momeli, ce pot aparea pe parcursul unui sezon regulat.

Pentru a avea la indemana toate resursele necesare, trebuie sa alegeti cu mare grija casa de pariuri pe care o veti folosi in rol de partener pe parcursul acestui lung drum catre succes, pavat, desigur, si cu foarte multe esecuri. Pentru ca, dupa cum bine stiti, pentru a capata o oarecare experienta in domeniul pariurilor sportive, multi bani vi se vor scurge printre degete. Toate acestea cu pretul ca, intr-o buna zi, veti ajunge la stadiul in care sa puteti miza pe cele mai “valabile” pronosticuri a unei zile pline de evenimente.

Agentia de pariuri online pe care v-o recomandam pentru acest sport este Bet365. Atat pre-meci, cat si LIVE (sau In Play), Bet365 este casa de pariuri online capabila sa va ofere cea mai buna experienta. Aveti, asadar, posibilitatea de a putea paria pe castigatoarea fiecarei intalniri, handicap puncte, total puncte, numar total de puncte inscrise de o echipe si multe alte pariuri.

La finele sezonului regulat, in playoff, cele mai bune case de pariuri online au bunul obicei de a oferi bonusuri generoase, cat mai ales cote cu o marja mica de profit, uneori 1.97-1.97, daca ati optat deja pentru un bookmaker atat de performant precum Pinnaclesports, pe baza carora sa puteti trage linie si sa ramaneti pe plus.
De cativa ani incoace, casele de pariuri si-au reglat din mers calitatea serviciilor si a produselor oferite, branduri precum Bet365, Sportingbet sau Bet-at-Home inovand in permanenta pe acest segment. Desi fotbalul ocupa o buna parte din obiectul de activitate al acestor colosi, sporturi precum baschet, tenis, handbal, s.a.m.d. si-au facut loc in consola, deservind zilnic, 24/7, milioane de clienti din intreaga lume.

Un alt aspect prin intermediul caruia baschetul cucereste iremediabil privitorul, dar si pariorul, este fara doar si poate rapiditatea schimbarii scorului. Este un sport “perisabil”, daca ne putem exprima astfel, in care scorul o putea lua razna in orice secunda. Un atac ratat poate conduce la un avans de trei puncte in favoarea adversarului. Coroborat cu cele trei pe care le avea in fata, facand un exercitiu de imaginatie, cotele sar de la 1.20 spre 1.35-1.40 cat ai clipi. Si acesta este doar un exemplu din cele cateva mii la care putem asista pe parcursul unui sezon regulat din NBA, in cadrul caruia se disputa extrem de multe meciuri.

In ceea ce ne priveste, pe langa o casa specializata in acest sport, Pinnaclesports sau Bet365, trebuie sa aveti mare grija si la analiza propriu-zisa a meciurilor. Jucatorii care vor paria la kilogram, cu alte cuvinte pe majoritatea meciurilor din oferta, vor trebui sa aiba multa rabdare, din simplul motiv ca, fie si dand cu banul, o seara de NBA se poate dovedi complet ratata sau, dimpotriva, fabuloasa.

Baschetul este un sport extrem de imprezibil, iar in momentul in care cautam o competitie in care acest aspect este dus la extrem, ei bine, raspunsul final nu poate fi decat NBA. Fie ca va place sa mizati pe favoriti sau underdogi, la finele sezonului, rezultatele sunt aproximativ aceleasi. Calitatea cotelor face diferenta, cat si valoarea dumneavoastra ca parior.

Analiza unui meci de baschet presupune o atentie distributiva din partea pariorilor, care trebuie sa urmareasca atat forma sportiva a unei echipe, cat mai ales moralul jucatorilor, numarul si mai ales numele jucatorilor ineligibili, importanta unui meci, s.a.m.d. In NBA, spre exemplu, o echipa de baschet poate juca pana la 4 meciuri pe parcursul unei saptamani, ceea ce este cu adevarat extenuant. Pentru a atinge un oarecare nivel de performanta, specific acestei intreceri, managerii echipelor vor opta negresit si pentru jucatori din linia a doua, mai slab cotati. Lucru care poate fi speculat foarte usor.

Din nou, urmariti cu mare atentie deplasarile efectuate in ultima perioada de fiecare echipa in parte. Oboseala isi poate spune cuvantul in orice moment, conditii in care cotele, din nou, se pot “alia” cu dumneavoastra in drumul spre profit. Astfel de trucuri intalnim la tot pasul, tinand cont ca ne aflam intr-o lume in care informatia primeaza. Cea corecta, desigur, si nu cea patata de diversi asa numiti specialisti din domeniu dispusi sa isi ofere contracost serviciile.

Altfel spus, folositi-va de diversele ponturi postate gratuit (sau contracost) ca o simpla opinie in plus, careia ii veti da crezare sau nu. Spre exemplu, in analizele noastre cu bataie direct spre liga nord-americana de baschet nu facem nimic altceva decat sa va oferim un alt punct de vedere, pe care sa va puteti baza sau nu; puteti opta, desigur, pentru un pronostic invers, in masura in care intrati in contact cu informatii proaspete, de cele mai multe ori decisive.

Pentru ca, dupa cum aminteam si mai sus, baschetul este un sport sensibil (sau “perisabil”), in care lucrurile se pot schimba foarte usor, iar lipsa celui mai important jucator, spre exemplu, poate conta enorm in economia rezultatului final.

Acestea fiind spuse, nu ne mai ramane decat sa va lasam in compania analizelor noastre, invitandu-va totodata sa aruncati o privire si asupra caselor de pariuri la care va puteti deschide cont pentru a putea avea la dispozitie cele mai bune bonusuri si inclusiv a cotelor de pe piata pariurilor online.