Cum te inregistrezi

Inainte de toate, parcurge cu incredere recenziile facute caselor de pariuri si alege una care sa ti se potriveasca.

Iti plac pariurile la casele de pariuri sportive online? Mare amator de pariuri handicap asiatic?

Iti recomandam casele de pariuri Unibet si Bet365 care ofere cele mai importante bonusuri pentru pariorii din Romania.

Incaseaza acum Bonusul de 150 RON pentru pariuri sportive!

Nu ezita sa iti deschizi un cont la Unibet! Sau daca esti la inceput si doresti sa iti construiesti un bankroll consistent, bonusurile oferite iti pot intermedia cu usurinta drumul catre indeplinirea acestui obiectiv.

La majoritatea caselor de pariuri prezentate de noi exista optiunea meniului in limba romana si nu o sa intampinati probleme.

La intrebarea cum te inregistrezi, raspunsul ramane in esenta unul simplu si la indemana fiecarei persoane care a intrat cel putin o data in contact cu lumea pariurilor sportive online. Pentru a duce la capat acest proces insa, ai nevoie de doua lucruri, si anume:

– o adresa valida de email;

– sa aveti peste 18 ani

– sa nu mai detineti un cont la agentia respectiva

– un cont bancar, card, cont moneybookers (Skrill, mai nou), cont Paypal sau acces la orice alta metoda de depunere acceptata de casa de pariuri la care doriti sa va deschideti contul respectiv.

Odata bifati acesti pasi, viitorilor clienti nu le mai ramane decat sa acceseze pagina casei de pariuri, sa selecteze optiunea “Sport” (Sportsbook) si sa gaseasca mai apoi butonul aferent operatiunii de inregistrare marcat cu “Inregistrati-va” (register now) sau “Deschide un cont nou” (open a new account) etc. Apasati pe el si va aparea in fata dvs un formular de inscriere, este gratis si foarte simplu.

Inregistrarea

Incaseaza acum Bonusul de 400 RON pentru pariuri sportive!

Aceasta operatiune este una cat se poate de simpla si lipsita de trucuri care sa te duca mai rapid la rezultatul scontat. Prin urmare, trebuie sa iti alegeti un nume de utilizator (username), adresa domiciliului trecuta pe cartea de identitate, un numar de telefon, numele complet si data de nastere. Optional, vei avea de bifat (sau nu) daca doresti sa primesti pe viitor mailuri ce contin materiale promotionale (bonusuri, oferte, informatii, s.a.m.d).

In cazul in care nu v-ati razgandit deja, in general ar fi o idee buna aceea de a fi contactati via email de catre casa de pariuri la care tocmai doriti sa va deschideti cont. Nu cred ca este parior in lumea aceasta care ar dori sa piarda un freebet generos sau sa profite de cote cat mai mari cu ocazia diferitelor competitii sportive importante (Wimbledon, US Open, marile premii de Formula 1, campionate mondiale, europene etc).

Card bancar

Unele case de pariuri cer inregistrarea imediata a unui card bancar pentru a fi eligibil pentru un depozit in viitorul mai mult sau mai putin apropiat. Prin trecerea acestor informatii in baza respectivei case de pariuri se realizeaza, practic, o prima verificare a identitatii utilizatorului si, in mod implicit, a varstei acestuia. In plus de asta, sporeste timpul necesar unui prim depozit pe viitor (in cazul in care nu doriti sa depuneti chiar atunci).

Posesorii de carduri Mastercard trebuie sa fie la curent cu legea europeana conform careia casele de pariuri nu pot transfera bani intr-un astfel de cont. Depozitele, in schimb, sunt la indemana oricui. Pentru depozite usoare si retrageri de asemenea, majoritatea clientilor apeleaza la Visa (Visa Electron). Pentru Romania recomandam cu maxim de incredere cardul VISA. Eventual, cu un token atasat acestuia, pentru a verifica via homebank.ro daca au ajuns sau nu banii!

Cele mai multe case de pariuri accepta depozite via carduri de debit sau prin intermediul unor portofele online gen Skrill, Paypal. Cardurile Maestro, Solo si Switch sunt acceptate doar de un numar foarte mic de bookmakeri, in vreme ce Paypalul sau Moneybookers pot merge sau nu, in functie de politica respectivelor companii.

Mare atentie pentru cei care vor sa profite de bonusurile caselor de pariuri, caci nu putine sunt acelea care nu te vor considera eligibil pentru oferta lor decat daca ai ales cardul VISA ca metoda de depunere!

Folosirea username-ului

In 99% din cazuri, casa de pariuri iti va cere sa folosesti un alias in casuta dedicata numelui de utilizator. Mare atentie la folosirea acestuia. Recomandarea noastra: fie folositi unul identic cu adresa de email, fie alegeti ceva usor de retinut pentru a nu avea probleme pe viitor. Tot in acest sens, trebuie sa stiti ca bookmakerii nu permit schimbarea acestui nume sub nicio forma. Acum, ca v-ati deschis contul, nu imi mai ramane decat sa va urez mult succes la pariuri!

Mega Bonus 200 RON