888Sport Bonus

  • 888sports-bonus-pariuri

888Sport.com face parte din 888 Holdings plc, compania fondata in Mai 1997 sub numele de Virtual Holdings Limited, iar fondatorii ei au fost antreprenorii israelieni Avis i Aaron Shaked, Shay si Ron Ben-Yitzhak. In aceasi perioada a luat nastere Cassava Enterpirses, compania lincentiata in Gibraltar, incorporate in 888 Holdings si care functioneaza in subsidiar pentru 888.com. Compania a fost listata la Bursa de Schimb din Londra in 2005. Cand vorbim despre 888.com, trebuie sa stim ca acesta agentia de pariuri este una polivalenta, in sensul in care ea opereaza pe piata casinourilor, poker, bingo , jocuri si sporturi. Undeva in anul 2006, compania 888 Holdings anunta public o posibila asociere cu un alt colos al pariurilor si anume Ladbrokes, una dintre cele mai mari companii de pariuri online din lume. Discutiile nu au conclus nimic in cele din urma din cauza modificarilor Legii Taxelor in Marea Britanie. Cu toate acestea, 888.com a continuat sa se dezvolte cu trecerea anilor, sa se specializeze mai ales pe segmentul jocurilor de noroc, mai exact Poker sau alte jocuri de carti.

Cat despre 888Sports.com, a fost lansat in anul 2008, in luna Martie. Site-ul ofera atat posibilitatea de a paria online pentru o larga varietate de sporturi cat si pentru curse de cai, pentru cei interesati. Compania are o reputatie impecabila, iar experienta de pariere online accesand site-urile sale, poate fi mai mult decat un proces mecanic, poate fi o oportunitate de divertisment si o ocazie de relaxare.

Legal si oficial, 888Sport.com opereaza sub numele Cassava Enterprises plc., dupa cum am scris mai sus, comopanie licentiata in Gibraltar, de catre Autoritatea de Licenta Gibraltar, in anul 2005, dar detin licente si pentru Anglia, Irlanda, Scotia si Wales.

La capitolul Asistenta Clienti, 888.com sta excellent, sunt foarte bine organizati, avand pe fiecare site in parte si in orice sectiune butonul „Contact Us”, au o sectiune bine pusa la punct de FAQ sau „Intrebari Frecvente” cu raspunsuri competente, iar daca membrii site-ului nu gasesc raspunsurile dorite in nici una dintre aceste doua optiuni, pot oricand sa contacteze operatorii site-ului la nr. +350 200 41387 intre orele 8-21, in fiecare zi sau folosind adresa de mail support@888sport.com.

Ca si metode de depozit sau retragere numerar, 888Sports.com accepta o gama larga de metode, printre care: carduri de credit(Visa, Mastercard, Diners Club, Eurocard), carduri de debit(Visa, Mastecard, Diners Club, Eurocard), Wire Transfer, Neteller, Paysafecard sau Ukash. Alte metode sau mai multe detalii, gasiti pe pagina oficiala http://www.888sport.com/ro.htm in josul paginii la sectiunea „Operatiuni bancare”.

Site-ul dedicat pariurilor sportive, este unul foarte bine structurat, usor de folosit si acopera o gama larga de sporturi, ca: tenis, fotbal, hochei pe gheata, baschet, volei, handbal, baseball, box, cricket, poker, darts, golf, biliard, snooker, rugby, etc. si nu in ultimul rand, cum spuneam mai devreme, curse de cai. Au optiunea de a paria In-play, adica in timp ce meciul sau evenimentul se desfasoara, acest lucru fiind dovada faptului ca pronosticurile lor sunt constant la curent, oferind clientilor sai informatii pretioase de ultima ora, in sectiunea „Live Scores”, care ii ajuta sa parieze cat mai constient si mai exact. Site-ul are o interfata foarte accesibila, chiar si celor care nu au mai folosit astfel de pagini. In prim-plan arata exact ce meciuri au loc in direct, cu pronosticuri actualizate.

Un alt instrument excelent de pariere, pe care 888Sport.com il ofera clientilor, este platforma pentru pariere cu ajutorul telefonului mobil, numit Mobile Betting, astfel incat iubitorii de pariuri sa nu piarda nici o ocazie fara sa fie constransi sa ramana intr-un loc anume pentru a putea paria pe evenimentele preferate. Platforma este una inovativa, compatibila cu sistemul Android si iOS, si se poate descarca de aici http://www.888sport.com/mobile-sports-betting.htm prin 3 metode diferite: e-mail, scanarea codului QR direct de pe site sau prin sms.

Pentru a beneficia de bonusul pe care 888Sport.com il ofera, numit si „Oferta de bun venit” in valoare de 10 $/£/, valabil numai pentru noii clienti care isi inregistreaza un cont, iar oferta expira in termen de 30 de zile de la crearea noului cont. Pentru a beneficia de acest bonus, noul memebru trebuie sa faca un depozit de minim 10 $/£/€ cu care sa plaseze un pariu real, calificator pentru oferta de bun venit. Mai multe detalii in limba romana, gasiti aici: http://www.888sport.com/offertermsRO.htm.

Pentru o experienta online in maxima siguranta, va recomandam cu incredere sa folositi serviciile companiei 888.com, mai ales ca au o platforma impecabila si completa, avand astfel raspunsul la orice necesitate a oricarui parior.

Inainte de a initia orice operatiune in orice scop, va recomandam sa cititi sectiunea “Termeni si Conditii”.

Inregistreaza-te si beneficiaza de Bonusul de bun venit de 10 Euro oferit de 888Sport!

 

888Poker Bonus 88€