Bet-at-home Voucher 5 Euro Gratis

Bilet realizat de bonus in 23 May, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

inregistrare gratuita bet-at-home

Pentru a beneficia de (voucherul) bonusul gratis fara depunere de 5 euro oferit de agentia de pariuri sportive online Bet-at-home este necesar sa deschideti un cont nou, cei care au deja un cont la Bet-at-home nu pot beneficia de aceasta promotie.

Pentru a deschide un nou cont click pe: Inregistrare gratuita Bet-at-home sau pe imaginea de mai sus.

Dupa acest prim pas trimiteti o solicitare cu mentiunea: Voucher 5 Euro in acest: Formular in care sa includa si numarul dvs. de cont cu care va conectati la contul de jucator si care este format din 8 cifre. Acest lucru este necesar pentru a face dovada ca v-ati inregistrat la Bet-at-home si ati fost recomandat de site-ul nostru.

In scurt timp (maxim 24 ore) o sa primiti un email care contine voucherul in valoare de 5 euro pe care puteti sa il pariati gratis fara nici o restrictie.

Cum se introduce voucherul de 5 euro Bet-at-home?

Dupa ce sunteti conectat in contul dvs. intrati la sectiunea: Gestionare cont dupa care accesati sectiunea: Rascumparati voucherul.

Pe langa acest voucher de 5 euro si alte oferte, Bet-at-home va pune la dispozitie si un Bonus de 80 Ron la depunere.

Daca aveti intrebari sau probleme in crearea contului nu ezitati sa ne contactati in formularul de contact.

Important: Multi utilizatori solicita vouchere fara a se inregistra de pe aceasta pagina. Pentru ca ne-am bazat pe incredere am acordat mai multe vouchere jucatorilor care nu aveau acest drept. Pentru aceasta verificare ne permitem sa modificam timpul de acordare a voucher-ului la 48 ore. Daca sunteti constient ca nu v-ati inregistrat La Bet-at-home de pe aceasta pagina va rugam sa nu solicitati vouchere pentru ca nu ve-ti primi nici un raspuns.

Nota: Aceasta oferta inca este valabila dar nu este permanenta. Cand aceasta promotie nu va mai fi valabila o sa afisam informatii pe aceasta pagina.

Oferta Noua: Daca efectuati o depunere la Bet-at-home primiti 1 voucher in valoare de 15 euro + 1 voucher 5 euroCititi mai multe.

Oferte inchise: Astazi: 25.Iunie.2014 – Nu mai exista vouchere disponibile.

Multumim.