Bet-at-home Bonus


Bet-at-home este o alta cunoscuta casa de pariuri online ce pune la dispozitia clientilor sai atat cote foarte bune de pariere, cat si confortul pe care orice agentie din mediul online il ofera. Sunt multe avantaje pe carele poti obtine la pariuri sportive Bet-at-home, printre care amintim de interfata in limba romana ce ofera tuturor posibilitatea de a o utiliza, dar si un bonus bet-at-home la pariuri considerabil de mare.

Compania ofera noilor sai clienti bonusul de 50% din suma depusa initial, dar cu toate acestea nu mai mult de 200 RON bonus Bet-at-home. Asadar daca prima ta alimentare a contului este de 100 RON vei primi alti 50 RON gratuit din partea site-ului pentru a petrece un timp de calitate si a avea o experienta placuta.

2 Vouchere – 5 + 15 Euro Gratis oferit de Bet-at-home – Cititi mai multe !

Insa pentru a beneficia de un astfel de cadou trebuie sa indeplinesti anumite conditii intai de toate, iar prima dintre ele este legata de utilizarea serviciilor Bet-at-home. In primul rand trebuie sa fii un client total nou, care nu s-a mai inregistrat in trecut la aceasta companie. Indiferent de suma pe care o vei depune pentru prima data, bonusul oferit de Bet-at-home nu va fi mai mare de 200 RON – trebuie sa tii cont de acest aspect pentru a aparea probleme si neintelegeri ulterior.

Atunci cand iti deschizi contul de client ai posibilitatea sa alegi si moneda pe care o vei utiliza, iar in cazul in care ai ales euro, bonus Bet-at-home maxim va fi de 50 de euro, reprezentand tot 50% din suma depozitata pentru inceput. Atentie insa, pentru a primi bonus pariuri trebuie sa introduci un cod in partea de Depuneri-Retrageri-Utilizeaza bonus, iar acesta este „FIRST”. Daca ai facut depunerea de bani si timp de 10 zile nu utilizezi aceasta optiune, atunci nu mai esti eligibil pentru bonusuri sau premii oferite de Bet-at-home si orice plangere ulterioara nu va fi luata in considerare.

In momentul in care vrei sa faci retragerea trebuie sa fi rulat banii de patru ori inainte de toate. Daca ai depus 300 de lei, ai primit inca 150 de lei bonus pariuri si acum ai total 450 de lei pe care trebuie sa-i rulezi de patru ori, deci trebuie sa faci pronosticuri in valoare de 1800 lei in total, indiferent daca acestea sunt castigatoare sau sunt necastigatoare. Un alt aspect la care trebuie sa fie atent este reprezentat de cotele de pariere. Desi la prima vedere pare simplu sa rulezi suma pe cote foarte mici care sa-ti asigure intr-o mare masura castigul, trebuie sa stii ca doar cotele mai mari de 1.7 sau cel putin egale sunt luate in considerare. Mai mult decat atat, chiar daca pariezi meciuri multiple pe un singur bilet, cotele tot nu trebuie sa fie mai mici de 1.7 pentru a lua in considerare rulajul banilor si a primi facilitatile promise.

Nu incerca sa pacalesti sistemul utilizat de casa de pariuri online Bet-at-home pentru ca in final singurul care se va simti pacalit vei fi chiar tu. De exemplu, nu este permisa folosirea aceluiasi calculator de catre mai multi jucatori. Ba mai mult, nici folosirea aceluiasi IP nu este permisa sau aceleasi date de inregistrare precum nume, adresa, card si asa mai departe. In cazul in care locuiti in acelasi loc mai multi pariori singura modalitate eficienta de a juca, si nu doar pentru bonusurile la pariuri, este de a va inregistra la site-uri de profil diferite – oferta este nelimitata, iar de multe ori bonusurile sunt foarte apropiate.

Odata cu sublinierea acestor ultime aspecte iti urez succes in joc si multa inspiratie de moment pentru ca de multe ori ceea ce calculezi inainte de pariere avand in vedere evolutia unor echipe este total diferit fata de realitate.

Pentru inregistrare si obtinerea Bonusului de 80 RON vizitati site-ul oficial Bet-at-home: www.bet-at-home.com.