Bet Victor Chandler Bonus

Bet Victor Chandler este o renumita agentie de pariuri din Marea Britanie care in decursul zecilor de ani de existenta a reusit sa-si creeze un nume solid in lumea internationala a pariurilor. Din nefericire, in Romania aceasta casa nu este prea cunoscuta si prin urmare sunt preferate altele mult mai populare, dar cu toate acestea merita sa aruncam o privire si asupra bonusurilor la pariuri pe care Victor Chandler le ofera pariorilor.

In primul rand avem de-a face cu un sistem oarecum unic de acordare a unui bonus la sectiunea pariuri sportive, care difera in mare masura de cele cunoscute. Pentru inceput trebuie sa-ti deschizi un cont, dupa cum era de asteptat, iar mai apoi sa-l alimentezi cu minimum 40 de ron sau 10 euro dupa cum iti vine mai usor sa calculezi. Dupa depunere va trebui sa faci un pariu de minimum 10 euro si indiferent de rezultat vei primi un bonus Victor Chandler ce se numeste „Promo Cash” care va fi separat de restul banilor reali, depusi de tine.

Acest pronostic trebuie facut in primele 30 de zile, incepand din ziua depunerii, pentru a fi eligibil in acordarea acestui bonus 10 euro Victor Chandler. Mai mult decat atat, daca biletul initial este pus pe trei meciuri sau mai putine, una dintre cote trebuie sa fie in mod obligatoriu mai mare de 2.0, iar daca biletul este pus pe patru meciuri sau mai multe pot exista chiar si cote mai mici de 2.0, insa nu foarte mici sub nici o forma.

Odata ce vei primi bonusul la pariuri, el va fi pus separat in balanta numindu-se „Promo Cash” dupa cum aminteam mai sus, iar cu ajutorul lui poti incepe sa faci un pronostic favorabil pentru tine. Odata plasat, pariul cu banii „Promo Cash” – care trebuie de asemenea sa fie diferit fata de cel cu bani reali, adica nu poti combina promo cu real – el se va juca si daca va fi declarat castigator vei primi in balanta suma de bani pe care ai castigat-o, mai putin bonusurile Bet Victor Chandler acordate initial, adica 40 RON sau 10 euro. Practic, casa de pariuri sportive Victor Chandler iti imprumuta aceasta suma pentru pariere.

Alt aspect de stiut este ca acest „Promo Cash Balance” la Bet Victor Chandler dispare daca nu este folosit intr-un interval de o luna, deci exista suficient timp pentru a prinde niste cote bune si meciuri pe care tu le consideri aproape sigure – incearca pe cat posibil sa minimalizezi riscurile pentru ca nu te grabeste nimeni.

Daca esti client actual al agentiei, daca nu ai varsta necesara pentru a participa la jocuri de noroc ori daca folosesti date care nu sunt ale tale si incerci sa beneficiezi de astfel de bonus pariuri, vei fi identificat de casa de pariuri Victor Chandler care iti va bloca imediat contul fara ca aceasta sa mai poate fi redeschis ulterior in urma cererilor sau plangerilor facute. Mai mult decat atat, chiar daca el are bani, acestia vor fi blocati fara posibilitatea de a-i mai recupera, asadar ai atentie la ce detalii furnizezi si cat de veridice sunt acestea.

Atunci cand plasezi pariuri online la Bet Victor Chandler trebuie sa stii ca nu esti limitat deloc si ca te poti extinde si catre alte modalitati de joc, precum casino, poker si multe altele. Acestea fiind zise, sper ca te-am convins sa incerci sa faci pariuri online si la aceasta casa britanica.

Ca informatie, la ora actuala pe piata internationala, casele de pariuri engleze sunt considerate a fi cele mai bune si mai sigure, serioase si rapide, care asigura clientilor sai atat cote exceptionale de pariere cat si siguranta tranzactiilor cu bani sau suport de calitate oferit prin chat pentru orice problema atunci cand interactioneaza cu site-ul oficial.

Pentru inregistrare si obtinerea Bonusului de 25 EURO vizitati site-ul oficial Bet Victor Chandler: www.betvictor.com.