Bet770 Bonus

Bet770 este o casa de pariuri sportive foarte apreciata in mediul online care si-a castigat clientii atat prin servicii exceptionale cat si prin bonusul Bet770 absolut incredibil. Inainte de a vorbi despre acesta, mai vreau sa adaug faptul ca aici poti opta si pentru jocuri de cazino precum poker si multe altele.

Pentru inceput trebuie sa-ti deschizi un cont oferind datele tale reale. Un aspect important de care trebuie sa tii cont neaparat este unicitatea contului tau, iar prin asta fac referire la datele furnizate. Ca orice casa de pariuri serioasa, Bet770 nu accepta conturile cu date asemanatoare precum nume identic, acelasi card de credit inregistrat la doi jucatori, adresa de acasa la fel si multe altele. Avand in vedere acest aspect este clar ca, daca sunteti mai multi pariori in familie trebuie sa optati pentru case diferite daca vrei sa te bucuri de bonus Bet770.

Dupa deschidere trebuie sa faci un depozit si sa-ti plasezi primul tau pariu, iar aici intervine si bonus Bet770. Indiferent de suma depusa sau de cea pariata, vei primi 70 de lire pentru pronostic, dar intr-un mod diferit fata de alte case de pariuri. Esti liber sa mizezi pe ce meciuri vrei tu, chiar si in combinatie, simple sau multiple, o suma de bani, iar daca totul se dovedeste a fi neinspirat si vei pierde banii, compania iti va da inapoi suma pariata pana in 70 de lire. Pentru a intelege mai bine, iti voi oferi un mic exemplu: depozitez 50 de lire, fac un pariu de toti banii pe care in final il pierd, iar Bet770 imi da inapoi toti banii – acesta este bonus Bet770, unul dintre cele mai bune la ora actuala.

Atentie insa pentru ca doar primul pariu va fi returnat, dar cu toate acestea nu trebuie sa-ti faci probleme, ci trebuie sa incerci sa dai lovitura din prima cu un bilet in care sa-ti folosesti toata inspiratia ta in ceea ce priveste pariuri online. Mizeaza suma maxima pentru ca nu ai nimic de pierdut, in schimb poti castiga mult mai mult decat ai fi sperat. Daca pariul tau se dovedeste a fi necastigator, pentru a intra in posesia banilor pierduti trebuie sa trimiti un e-mail la promotions@bet770.com in care „free bet” sa fie subiectul, iar in continut sa-ti ceri bonus Bet770.

Alt lucru pe care trebuie sa-l stii este ca intreaga suma se va intoarce la tine in cont sub forma unui bonus, iar pentru a-l debloca trebuie sa rulezi de cel putin trei ori suma respectiva ( sau cu alte cuvinte suma ce reprezinta bonus Bet770 )  pe cote de cel putin 1.5. Sa zicem ca am pariat 70 de lire, i-am pierdut si ulterior am trimis e-mail la site. Dupa ce primesc banii, astia sunt sub forma de bonus, iar pentru a-i retrage va trebui sa plasez pariuri in valoare de 210 lire, indiferent daca acestea sunt castigatoare sau nu.

Limita minima de pariere la Bet770 este reprezentata de 0.25 GBP, asadar cu 20 de lire poti paria pe 80 de meciuri – situatie in care este aproape imposibil sa nu castigi macar cateva meciuri. Miza maxima pe care o poti plasa este de 1000 de lire/meci, doar la evenimente importante, insa sunt aproape sigur ca foarte putini pariori din tara noastra plaseaza atat de multi bani.

In concluzie nu trebuie sa te mai gandesti de doua ori pentru ca la asemenea bonus Bet770 oricine s-ar inregistra si si-ar acorda o sansa. Practic, ai posibilitatea sa castigi o suma foarte mare de bani cu riscul zero pentru ca in final suma pariata initial de tine iti va fi oferita inapoi.

Pentru inregistrare si obtinerea Bonusului de 70 Lire vizitati site-ul oficial Bet770: www.bet770.com.