Betclic Bonus

Betclic este o agentie de pariuri online la care joaca foarte multi romani, desi exista posibilitatea ca sa nu fi auzit pana in prezent de ea. Seriozitate, rapiditate si oferte exceptionale de pariere, toate le puteti gasi aici, asadar nu mai sta pe ganduri, citeste cele mai de jos si apoi inregistreaza-te chiar astazi pentru ca nu ai nimic de pierdut, ci doar de castigat. Compania reuseste sa atraga noi clienti in fiecare zi datorita bonus BetClic cu adevarat impresionant, iar prin urmare daca iti doresti un start puternic in lumea pariurilor sportive stii ce ai de facut mai departe.

Pentru a beneficia de un bonus la Betclic 40 RON trebuie, mai inainte de toate, sa-ti deschizi un cont nou pe site-ul lor, dar atentie pentru ca este permis doar un user per adresa de IP, adresa de locuinta, nume etc. sau cu alte cuvinte o singura identitate unica. Daca te gandesti sa te inregistrezi de la locul de munca sau dintr-o sala de internet ar fi bine sa nu o faci, deoarece exista sansa destul de mare ca cineva sa se fi inregistrat inainte ta, astfel ca nu vei deveni eligibil pentru bonus Betclic.

Odata ce contul a fost deschis trebuie sa-l alimentezi cu suma de 40 RON, iar mai apoi sa incepi pronosticurile. Bonus Betclic 100% consta in oferirea unui pariu gratis de pana in 40 RON, reprezentand inca odata suma pe care ai pariat-o initial, dar ai pierdut-o. Sa zicem ca ai facut un pronostic gresit pe care ai mizat 40 RON si l-ai pierdut – in aceasta situatie vei primi alti bani ca bonus Betclic pe care ii poti utiliza chiar din urmatoarea secunda fara sa fii nevoit sa-i rulezi de cateva ori sau sa indeplinesti alte cerinte de acest gen.

Avantajele sunt enorme, iar riscurile sunt practic zero. Desi la prima vedere te gandesti ca acest sistem nu este chiar atat de eficient sau ca unele site-uri ofera bonus pariuri mult mari trebuie sa-ti spun ca te inseli groaznic. Gandeste-te ca tu poti castiga orice cota inmultita cu 40 de RON fara sa risti nimic, pe cand in alte parti chiar daca primesti bonus 100% din suma depusa tot trebuie sa indeplinesti diverse reguli specifice.

Daca vrei sa devii eligibil de un asemenea bonus BetClic este absolut necesar sa fii un client nou, deoarece toti cei care sunt inregistrari nu beneficiaza de ea. In cazul in care esti client vechi si te gandesti sa-ti deschizi un nou cont pentru a primi si tu asemenea avantaje iti recomand sa citesti inca odata ceea ce am precizat la inceputul articolului – se aplica pentru toata lumea.

Simplu, rapid si eficient, aceasta agentie de pariuri online poate reprezenta baza hobby-ului tau cu ajutorul careia sa-ti imbunatatesti veniturile lunare daca ai experienta necesara in sport pentru a face astfel de lucruri. Platforma este usor de folosit pentru oricine, iar baza de clienti foarte mare sta marturie – cine ar mai folosi un site care nu-si respecta pariorii, intarzie platile sau ofera cote foarte rele pentru evenimente sportive importante?

Avand in vedere ca totul se petrece online fara sa fii nevoit sa mergi la casele de pariuri din viata reala, unde stai la cozi si nu poti face pronosticuri in timp ce meciul se joaca, eu zic ca BetClic este solutia ideala pentru orice parior, fie el amator sau inrait. Din confortul casei tale poti sa simti mai intens emotiile unui meci pentru ca atunci cand vorbim si de bani pariati pe echipa favorita totul ia o turnura diferita, asadar nu mai pierde timpul si inregistreaza-te chiar azi pentru a beneficia de bonusul BetClic de 100% .

Pentru inregistrare si obtinerea Bonusului de 40 RON vizitati site-ul oficial Betclic: www.betclic.com.