Betfair Bonus

  • betfair-bonus-pariuri

Betfair Group plc. este o companie fondata si lansatain anul 2000 de catre Andrew Black si Edward Wray sub denumirea Betfair Betting Exchange, situata in Vestul Londrei in Hammersmith, Anglia. Betfair a devenit unul dintre cei mai mari agenti de pariuri in Marea Britanie si in lume, cu peste 4 milioane de clienti dintre care peste un milion sunt activi. Cu trecerea timpului, compania a inclus servicii ca Poker si Casino, fiind intr-o continua dezvoltare. Si-au schimbat paltforma pe ramura poker, dezvoltand propriul software in materie, iar in 2006 au renuntat la colaborarea cu reteaua CryptoLogic Inc., foarte increzatori in noile resurse. Grupul include un serviciu de radio, propriu, lansat in 2007, disponibil online, pe telefon sau in cadrul altor surse compatibile. Acest servicu a devenit dedicat curselor de cai, incluzand comentarii si rezultate cu privire la acestea. Este unul dintre cele mai cunoscute nume de agentii de pariuri din Marea Britanie, cu o reputatie demna de luat in calcul cand vorbim despre pariuri sau operatiuni bancare, care se desfasoara in maxima siguranta.

Grupul Betfair este licentiat in Gibraltar, asadar toate actiunile sau operatiunile desfasurate in cadrul site-ului oficial, sunt reglementate de Gibraltar Gambling Commissioner sub Gambling Act 2005. Mai detine licente in Marea Britanie, Malta, Spania, Italia, Statele Unite, Australia, Bulgaria si Danemarca. Compania tinteste mereu spre standarde foarte inalte de integritate. Proceseaza milioane de tranzactii zilnic, peste tot in lume.

Asistenta clienti

In momentul in care clientii au o nelamurire, operatorii agentiei pot fi contactati prin email la adresa info@betfair.com sau live chat, accesibil pe site-ul oficial la sectiunea “Contact Us”, in cazul in care sectiunea FAQs(Intrebari frecvente), nu rezolva problema dvs.

Numarul de telefon la care pot fi contactati este: 0844 871 5000 si nu este gratuit, avand in vedere ca se afla pe teritoriul Marii Britanii. Au, deasemenea si un cont de Twitter unde pot fi contactati, si anume  @BetfairHelpdesk.

Adresa oficiala este: Betfair Helpdesk, Icon One, Lytton Way, Stevenage, Hertfordshire, United Kingdom, Cod Postal SG1 1AG, cu mentiunea ca pariorii de nationalitate romana, trebuie sa se adreseze companiei sau operatorilor, in limba engleza. Angajatii sunt foarte dedicati clientilor si nevoilor acestora si dau intotdeauna dovada de profesionalism si o atitudine pro-activa, in interesul clientului.

In mod normal retragerile de numerar, dureaza de la 2 la5 zile lucratoare, in functie de banca cu care lucreaza clientul.

Metode de depozit sau retragere numerar: Betfair accepta o gama larga de metode, printre care: carduri de credit(Visa, Mastercard), carduri de debit(Visa, Mastecard), Maestro, Skrill, Neteller, Pasafecard(doar depuneri), Western Union(doar depuneri) si transfer bancar. In mod normal retragerile de numerar, dureaza de la 2 la 5 zile lucratoare, in functie de banca cu care lucreaza clientul.

In afara de faptul ca site-ul acestei agentii de pariuri beneficiaza de o interfata demna de laudat, foarte agreata atat de pariori fideli ai acestei case de pariuri, cat si de catre noii membrii, o interfata accesibila oricui dar in acelasi timp cu topicuri foarte bine detaliate, lucru foarte benefic experientei de pariere, in momentul in care nu esti un as la asta. Nu au un site incarcat cu ferstre sau anunturi inutile, care ar face procesul greoi si plictisitor. Acesta este si unul dintre motive pentru care multi pariori prefera Betfair.

Este o agentie care nu merge pe principiul cotelor fixe, foloseste cotele variabile, asta inseamna ca ele variaza in functie de suma de bani care sunt pariati pe un eveniment anume, pana la finalizarea acestuia. Opereaza o gama variata de sporturi, de la cele mai traditionale cum ar fi fotbalul saubaschetul, pana la inot sau gimnastica, Formula 1 si curse de cai.

Dispun de asemenea de sectiune „Live streaming” sau „Live video”, asa cum se numeste si butonul pe care il gasim pe pagina sport a site-ului, Betfair.com. Acest lucru este excelent pentru ca face posibila urmarirea evenimentul sau a mai multor evenimente sportive, in timp real, pe site-ul oficial, gratuit.

Vorbim despre Bonusuri si promotii, aspectul care ne intereseaza cel mai mult probabil si caracteristica care diferentiaza agentiile intre ele si aici vorbim despre bonusuri in bani sau in pariuri gratuite. Oferta Betfair in acest sens nu este una exceptionala, dar este compensata cu siguranta de restul serviciilor oferite de acestia. La prima inregistrare ei ofera totusi un pariu absolut sigur, fara riscuri, pe principiul pariezi €10 si primesti €30 sub forma unor pariuri gratuite, in trei transe. Beneficiaza de acest bonus, noii client care-si creaza un cont pe pagina lor oficiala.

Mai au si optiunea Cash Out, care permite clientului sa-si transforme punctele de fidelitate insumate in urma pariurilor plasate pe o anumita perioada de timp, in bani numerar.

O agentie de betting exchange care merita o nota mare in domeniu, o companie tanara care rapid s-a ridicat la standardele impuse de piata si le-a si intrecut pe anumite segmente. Recomandam cu incredere.

Inregistreaza-te si beneficiaza de Pariul Gratuit in valoare de 200 Euro oferit de Betfair!

 

Betfair 200€ Bonus