Bonusuri Loto Online

Pariurile pe loteriile internationale fac din ce in ce mai mult subiectul bookmakerilor, indiferent daca vorbim despre sfera online sau, dimpotriva, offline. Este suficient sa mergi pana la agentia situata la coltul strazii, acolo unde vei gasi si acest tip de pariuri afisat pe listele specifice acestor locatii (care includ oferta). Adrenalina este cu atat mai intensa cu cat nu exista o stiinta in ceea ce priveste extragerea bilelor mai mult sau mai putin norocoase.

Exista, asadar, doar statistici, sisteme care sa se potriveasca buzunarului fiecarui jucator si, ala alegere, noroc. Cat mai mult noroc, de vreme ce vorbim totusi despre un joc in care acest factor joace un rol capital. Cu toate acestea, ca un avantaj ce poate “juca” mereu in favoarea ta, estimarea cotelor nu este intotdeauna plina de acuratete, de aici si diferentele intre pariori castigatori si, ei bine, pierzatori.

De exemplu, o casa de pariuri ar putea oferi cote de pana la 460 atunci cand vine vorba despre nimerirea 3 numere. Deci cu mult mai bine decat ceea ce ofera loteria din Marea Britanie, care pune la bataie doar 46x. Si acest lucru se datoreaza in buna parte faptului ca respectiva loterie te lasa sa alegi pana la 6 numere, si nu doar 3. Pentru a alege 6 numere si ca doar 3 dintre acestea sa se dovedeasca a fi castigatoare, pariorul de rand ar fi trebuit sa cumpere nu mai putin de 20 de bilete.

In timp ce unele case de pariuri va vor permite sa plasati pariuri pe loteriile internationale, lucru pe care nu le-ati putea face in mod normal exceptand doar atunci cand sunteti cetateanul respectivei tari, in cadrul caselor de pariuri poti plasa evenimente de tipul: par-impar, mai mic sau mai mare decat X, cotele disponibile pentru respectivele piete suferind cu greu miscari de cote.

Pentru a intra in lumea pariurilor pe loteriile internationale, trebuie sa stiti ca Netbet pune la bataie un bonus consistent de pana la 400 RON (100%). Premiul maxim pentru un parior nu trebuie sa depaseasca suma de 250.000 de lire sternice. Astfel, Netbet va ofera diferite tipuri de pariuri in cote fixe de la loterii din intreaga lume. Spre exemplu, loteria irlandeza le ofera utilizatorilor cate 3 trageri in zilele de miercuri si sambata ale saptamanii. Cu 42 de bile la dispozitie, sase castigatoare plus una bonus!

De asemenea, aveti sansa de a juca la loteria spaniola, care are loc in mod traditional joia si sambata. Sase bile extrase plus una bonus din 49 disponibile. Joia si duminica puteti juca la loteria din New York si sa sperati la cele 6 numere norocoase din cele 59 extrase. Pe langa cele enuntate mai sus, avem la dispozitie Oz Lotto si Tatts Lotto(loteria australiana). Indiferent de loteria pe care decideti sa o abordati, nu uitati sa va deschideti aici un cont la Netbet!

De loterie sub forma unui joc de bingo aveti parte la Sportingbet, acolo unde se extrag numere 24/7. Pariati acum si multiplicati-va castigurile! Nu uitati intre timp si de Betfair, care ofera urmatoarele jocuri: Euro Lotto, UK Lotto 6 Ball, UK Lotto 7 Ball, 49’s 6 Ball, 49’s 7 Ball, Irish Lotto 6 Ball, Irish Lotto 7 Ball, NY Lotto 6 Ball, NY Lotto 7 Ball, Spanish Daily Lotto 6 Ball, Spanish Daily Lotto 7 Ball si Spanish Sunday Lotto.

Exceptand numele enumerate mai sus, nu neglijati si jucatorii independenti de pe piata, care au ales sa mearga singuri pe acest drum, al loteriilor internationale. Pentru varianta clasica, desigur, alegeti cu maxima incredere serviciile oferite de Loteria Romana, care pune la dispozitie saptamanal si chiar bisaptamanal jocuri de loto atractive, cu jackpoturi imense. Vorbim in speta despre sume care adeseori depasesc bariera de 1 milion de euro. Cu acestea in gand, noua nu ne mai ramane decat sa va uram mult noroc!