Bonusuri pariuri pe mobil

Telefoanele inteligente reprezinta o afacere mare a zilelor noastre, capacitatea lor de a conecta utilizatorii la internet in timp ce se deplaseaza fiind urmatorul pas ce va schimba, daca nu a facut-o deja, lumea online. Multe case de pariuri au realizat ca oamenii nu pot fi intotdeauna in fata PC-ului atunci cand urmaresc un meci de fotbal, baschet sau o cursa de cai, motiv pentru care au purces la introducerea unei platforme dedicate pariurilor pe mobil.

Casele de pariuri si-au dat seama de aceasta oportunitate si au profitat in consecinta de aceasta revolutie tehnologica. Odata cu proliferarea smartphoneurilor pe piata, pariurile pe mobil a devenit in scurt timp popular in randul jucatorilor din intreaga lume. Inn acest articol vom rula intreg procesul pentru a va da seama cat de usor este sa pariezi pe mobil!

Betfair 20 Lire Gratis Pariuri pe Mobil!

Pentru a incepe sa jucati pe bani reali, trebuie sa gasiti o casa de pariuri cu o grafica care sa va multumeasca pe deplin. Betfair exceleaza din acest punct de vedere, insa nici Bet365 sau Unibet nu sunt mai prejos. Altfel, inainte de a depune banii la orice casa de pariuri, verificati daca au existat probleme de-a lungul timpului cu respectivul bookmaker prin intermediul unui scurt search pe Google. Asigurati-va totodata ca metodele de plata oferite de site sunt securizate, iar sistemele de criptare sunt certificate.

Va spunem inca din start ca marile nume de pe piata (Betfair, Bwin, Bet365, Unibet, Betclic, Sportingbet si lista poate continua) sunt safe in ceea ce priveste acest aspect. Majoritatea siteurilor sunt operate prin intermediul browserului dvs, fie ca este vorba despre iPhone, Windows sau Android. Mai nou, colosii din domeniu pun la dispozitie aplicatii speciale pentru maximum de performanta. Cautati-le in Market, sunt la un click distanta!

Pentru a incepe sa pariati pe mobil, trebuie sa creati un cont pe un site al casei de pariuri alese; pentru a nu va complica prea mult, incercati aceasta operatiune cu ajutorul PC-ului. Este mult mai simplu, la indemana si usor de realizat. Nu va ia decat maxim 5 minute. Dupa ce ati completat toate datele dvs si ati creat contul, va puteti conecta direct folosind smartphoneul din dotare.

Nu mai suntem in anii ’90, majoritatea bookmakerilor facand redirect automat catre varianta de mobil a siteului. Acestea sunt special concepute pentru a paria pe un dispozitiv mic, cu touchscreen, asa cum este telefonul mobil al zilelor noastre, astfel incat sa puteti gasi rapid evenimentul pe care doriti sa pariati.

 

Pentru a realiza o depunere, vizitati sectiunea Cashier a siteului. In dreptul acesteia sunt disponibile o gama larga de optiuni de plata. Alege metoda care ti se potriveste si alimenteaza contul. Odata ce ai facut o depunere, casa iti va permite sa plasezi pariuri pe un meci sau un eveniment. Imaginati-va cat de usor e sa pariezi acum direct din tribunele stadionului urmarind echipa favorita la lucru!

Fiecare eveniment sportiv va fi insotit de un buton ce contine cote prin intermediul carora jucatorii pot plasa pariuri. Pentru a pune un pariu, faceti click pe butonul respectiv si siteul va adauga automat selectia la “bet slip”. Imediat ce ai terminat cu acestea, nu iti mai ramane decat sa completezi campul mizei si sa apesi Enter sau Confirm. La final, siteul iti va intoarce in mod virtual chitanta aferenta pariului.

In materie de pariuri si cote, nu exista absolut nicio diferenta intre varianta de PC si cea de mobil. Ba dimpotriva, pe langa bonusul oferit de catre case cu ocazia deschiderii unui cont nou, tot aceasta pune la dispozitia clientilor bonusuri la pariurile pe mobil.

 Unibet, spre exemplu, pune la bataie un bonus de 100 de lei pentru orice client dispus sa incerce pariatul pe mobil.

Pentru a fi siguri ca ati fost rasplatiti cum se cuvine, inainte de a paria direct de pe smartphone, verificati conditiile in care casa de pariuri ofera astfel de bonificatii.

 

Pariati de pe mobil