Brazilia – Columbia – 04.Iulie.2014

Bilet realizat de bonus in 4 July, 2014. Postat in Pariuri Online

Brazilia - ColumbiaBrazilia a acces cu multa sansa in sferturile de finala ale Cupei Mondiale, dupa ce a fost nevoita sa treaca prin loteria loviturilor de departajare ca sa o depaseasca pe Chile. In ciuda acestui succes, nationala Selecao nu se simte prea bine la Mondialul organizat acasa.

De cealalta parte, Los Cafeteros a trecut cu usurinta de Uruguay, scor 2-0, la capatul celei mai convingatoare prestatii din faza optimilor de finala. Starul acestui turneu final, James Rodriguez, a fost crucial in obtinerea acelui succes, dupa ce a reusit o dubla in poarta lui Muslera. Fanii columbieni asteapta o performanta asemanatoare din partea celui care a inscris meci de meci la CM 2014.

Brazilienii vor acuza din plin lipsa lui Luiz Gustavo la mijlocul terenului. Acesta a incasat al doilea cartonas galben si va lipsi impotriva Columbiei.

Din punct de vedere statistic, Brazilia a terminat la egalitate ultimele 4 confruntari directe cu Columbia in toate competitiile. Columbia a castigat tot ce se putea la aceasta editie de Cupa Mondiala, in timp ce brazilienii au pierdut doar 2 din ultimele 22 de meciuri oficiale.

Ca numar de goluri inscrise, Columbia a incheiat in over 1.5 ultimele 6 meciuri de la FIFA World Cup, punand la socoteala si meciurile din preliminarii. Brazilia a incheiat in under 2.5 7 din ultimele 8 meciuri directe impotriva Columbiei.

Echipe probabile la Brazilia – Columbia

Echipa de start a Braziliei (asezare in teren 4-2-3-1): Cesar – Alves, Silva, Luiz, Maxwell – Paulinho, Fernandinho – Hulk, Oscar, Neymar – Fred.

Echipa de start a Columbiei (asezare in teren 4-4-2): Ospina – Armero, Yepes, Zapata, Zuniga – Rodriguez, Aguilar, Sanchez, Cuadrado – Gutierrez si Martinez.

In opinia caselor de pariuri, Brazilia este favorita acestui duel din sferturile Cupei Mondiale. In ceea ce ne priveste, vedem multa valoare in cota de 3.70 afisata in dreptul semnului X. 2.15 este cota oferita pentru un meci in over 2.5 si, respectiv, 19.00 pentru scor exact 2-2!