Brazilia vs Columbia – 06 Septembrie 2014

Bilet realizat de Pariuri in 5 September, 2014. Postat in Pariuri Online

brazilia columbiaIn dimineata  zilei de sambata, mai exact de la ora 05:00, ora Romaniei, gazda Cupei Mondiale din vara recent incheiata, Brazilia, va disputa un meci de pregatire foarte interesant in fata unei alte tabere sud-americane, si anume Columbia. Meciul se anunta foarte echilibrat.

Brazilienii au usor prima sansa, avand si avantajul terenului propriu in acest duel. David Luiz si compania nu au mai disputat nici un meci dupa terminarea Cupei Mondiale, acolo unde au obtinut locul patru, fiind umiliti in ultimele doua partide. Brazilia a pierdut in semifinale cu 1-7 in fata Germaniei, iar mai apoi cu 0-3 contra selectionatei din Olanda in finala mica.

De partea cealalta a baricadei se afla Columbia, o selectionata solida care a atins sferturile de finala la turneul final de acum doua luni de zile, chiar si fara Falcao, accidentat. Starurile columbienilor sunt Falcao si James Rodriguez, de la acestia existand asteptarile cele mai mari. Columbia are usor sansa a doua, dovada si cota oferita de agentiile de pariuri online, in jur de 3 2.0 in acest moment.

Din 2004 pana acum, in cinci intalniri directe am avut parte de o victorie a Braziliei, cea de la Cupa Mondiala de anul acesta, scor 2-1 in sferturi, dar si patru remize, trei dintre ele chiar fara gol.

Fiind in un meci amical, miza nu este una considerabila, iar in acest caz ar putea aparea relaxarea. Ne-am indreptat atentia catre cota de 1.80 pentru pariul conform caruia ambele formatii vor reusi sa marcheze.

Tags: , , , ,