Cehia vs Olanda – 09 Septembrie 2014

Bilet realizat de Pariuri in 9 September, 2014. Postat in Pariuri Online

pronostic franta olanda meciuri amicale internationaleIn aceasta seara de la ora 21:45, ora Romaniei, nationala Olandei nu va avea deloc o misiune lejera in fata Cehiei in cadrul primei runde a preliminariilor Campionatului European din 2016. La pariuri cotele sunt inclinate in favoarea oaspetilor, lucru firesc intr-o oarecare masura.

Cehia s-ar multumi mai mult ca sigur si cu un rezultat de egalitate in aceasta partida, avand in vedere ca porneste clar cu sansa a doua. Gazdele se vor bate pentru locul doi ce duce direct la Euro 2016 cu selectionata Turciei, fiind insa favoriti la pozitia a treia in Grupa A. Forma cehilor lasa de dorit, acestia avand doua remize si doua infrangeri in 2014.

Pe de alta parte, nationala Olandei nu are voie sa faca gresiti pentru a se impune in varful clasamentului inca de la prima partida. Portocala Mecanica, cu un nou antrenor pe banca, si anume Guus Hiddink, a inceput slab toamna, fiind depasita de nationala Italiei, scor 0-2 in deplasare. Robben, Sneijder si compania au o cota aflata in scadere, de la 1.95 la 1.91 in ultimele 24 de ore.

Olanda a castigat si ultimele doua confruntari directe cu Cehia, in calificarile pentru CM 2006, impunandu-se cu 2-0 atat in deplasare cat si in fata propriilor suporteri.

Desi e putin riscant, cota pare foarte tentanta. Mai exact, facem referire la pariul 2 solist, pariu pe care il recomandam si noi, cota fiind de 1.91, asa cum am spus si anterior.

Tags: , , , ,