Coral Bonus

Coral este o casa de pariuri online putin populara in tara noastra contrar unei experiente de peste 80 de ani in acest domeniu, dar cu toate acestea ofertele pe care aceasta le pune la dispozitia clientilor sunt foarte atragatoare, iar aici vorbim si de bonus Coral la inregistare. De loc din Marea Britanie, aceasta agentie are o baza impresionanta de clienti din intreaga lumea care sunt multumiti de conditiile oferite, asadar de ce sa nu incerci chiar tu chiar serviciile Coral si sa te bucuri de o sumedenie de facilitati?

Pentru a intra in posesia bonus Coral trebuie in primul rand sa-ti faci un cont in care sa furnizezi datele tale reale. Daca nu ai varsta necesara atunci s-ar putea sa fii nevoti sa mai astepti vre-o cativa ani, deoarece in cazul in care completezi cu date false nu numai ca nu vei beneficia de bonus pariuri sportive, dar toti banii pe care i-ai castiga vor fi blocati impreuna cu al tau cont in cazul unor verificari.

Avantajul major este ca tot procesul dureaza mai putin de cateva minute, asftel ca incepand de acum in cel mult jumatate de ora te poti gasi in situatia de a face pronosticuri online. Bonus Coral consta intr-un pariu gratuit de pana in maximum 30 de lire, iar pentru a intra in posesia banilor trebuie, mai intai de toate, sa respecti cativa pasi simplu.

In primul rand este necesar sa faci un depozit direct din cardul tau de credit astfel incat sa devii eligibil de Bonus Coral 100%. Desigur ca odata intrat pe site exista posibilitatea sa gasesti si alte modalitati de a adauga bani precu Neteller sau Moneybookers, insa pentru inceput este indicat sa folosesti prima optiune, deoarece foarte multe agentii de pariuri online iti iau sansa la bonus pariuri in cazul in care, pentru prima data, ai alimentat folosind alte metode decat cardul.

Urmatorul pas este sa faci un pariu, iar Coral iti va acorda un alt pariu gratis de 100% din cel facut de tine initial, dar pana in suma de 30 de lire. Spre exemplu, daca am alimentat contul cu 50 de lire si am facut un pariu de 10 voi primi alte 10 lire pentru a-i juca asa cum vreau. In cazul in are pierd, banii nu vor fi retrasi din balanta ta initiala – practic site-ul iti da posibilitatea sa faci un pariu gratis cu 100% din suma primului pariu pus de tine. In situatia in care tu castigi, primesti inapoi doar si castigul fara banii de bonus Coral. Sa zicem ca ai pariat pe o cota de 3, bonus maxim 100% de 30 de lire, iar daca vei castiga primesti inapoi doar castigul si nu cei 30 de lire inca odata.

Posibilitatea de a accesa platforma chiar si de pe telefonul mobil este un avantaj in plus, deoarece pariorii inraiti – daca le putem spune asa – vor vrea sa fie in permanenta conectati live cu meciuri ce se joaca, cu rezultatele oficiale si multe altele. Mai mult decat atat, la Coral ai posibilitatea sa faci pronosticuri chiar in timp ce se joaca, asadar nu mai sta pe ganduri si beneficiaza si tu de asemenea facilitati impresionante.

Acestea fiind zise iti urez succes si inspiratie de moment in alegerea unor cote bune si a unor scoruri exacte. Trebuie sa fii constient ca bonus Coral este o oportunitate excelenta de a face mai multi bani decat ai fi sperat si asta pentru ca, pe langa pariul gratuit oferit ca bonus, compania scoate cele mai bune cote la evenimente sportive importante, deci multe sanse de a-ti demonstra cunostintele si de a-ti suplimenta veniturile totodata.

Pentru inregistrare si obtinerea Bonusului de 30 Lire vizitati site-ul oficial Coral: www.coral.co.uk.