Elche vs Eibar – 19 Septembrie 2014

Bilet realizat de Pariuri in 19 September, 2014. Postat in Pariuri Online

elche

Diseara de la ora 22:00 vom avea parte de primul meci al etapei a patra din Spania Primera Division. Elche si Eibar vor fi puse fata in fata intr-un meci ce se anunta destul de echilibrat, lucru evidentiat si de cotele oferite de agentiile de pariuri.

Elche a pierdut in prima etapa in fata vice-campioanei, Barcelona, scor 0-3 in deplasare. Apoi echipa si-a revenit usor-usor, trecandu-si in cont o remiza si o victorie. La ora actuala gazdele se afla in prima parte a clasamentului, pe locul zece, cu patru puncte si un golaveraj de 4-6. La pariuri balanta este foarte echilibrata, asa cum am spus, oaspetii avand usor sansa a doua datorita faptului ca evolueaza in deplasare.

Eibar a inceput promitator noua stagiune, mai ales ca este o nou-promovata. Echipa s-a impus acasa contra lui Real Sociedad, scor 1-0, insa apoi a pierdut urmatoarele doua partide. Cu trei puncte si un golaveraj de 2-3, echipa gazda este pe locul 14, vecina de clasament cu Real Madrid in mod surprinzator. Eibar a pierdut cu greu singura deplasare de pana acum, scor 1-2 pe terenul campioanei en-titre, Atletico Madrid.

In sezonul 2008-2009 s-au intalnit ultima data cele doua cluburi. Atunci fiecare s-a impus in deplasare. Eibar a castigat cu 1-0 pe acest teren, iar Elche cu 2-1 in retur.

Tinand cont de forta ofensiva a celor doua protagoniste, ne asteptam la un meci echilibrat, strans si fara prea multe reusite. Mergem pe Sub 2.5 goluri, cota fiind de numai 1.40 la ora actuala.

Tags: , , , , ,