Elvetia – Ecuador – 15.Iunie.2014

Bilet realizat de bonus in 15 June, 2014. Postat in Pariuri Online

Elvetia - EcuadorElvetia nu a intampinat niciun fel de probleme in campania de calificare la Cupa Mondiala din 2014, in cadrul careia a adunat nici mai mult nici mai putin de 24 de puncte dintr-un total maxim posibil de 30 de puncte. Alaturi de nationala Belgiei, Elvetia este, surprinzator, una dintre echipele tinere ale acestui mondial, totodata capabila sa furnizeze surpriza si sa mearga in faza KO a competitiei, spun specialistii.

In conditiile in care au incasat doar 6 goluri in campania de calificare la care faceam referire si in primul paragraf, e de la sine inteles ca fanii elvetieni au sperante mari vizavi de prestatia favoritilor sai la acest mondial. Jocul preponderent ofensiv al europenilor va fi pus in oglinda cu cel al Ecuadorului, despre care nu stim chiar atat de multe. Ecuador nu a avut nevoie de baraj pentru a ajunge in Brazilia, gratie golaverajului superior Uruguay-ului. Oricum, departe de Estadio Olímpico Atahualpa, Ecuadorul s-a zbatut sa castige de fiecare data, pe fondul unui joc mai degraba neconvingator.

Echipe probabile la Elvetia-Ecuador

Echipa de start a Elvetiei (asezare in teren 4-2-3-1): Benaglio – Rodriguez, Schar, Djourou, Lichtsteiner – Xhaka, Inler – Stocker, Mehmedi, Shaqiri – Drmic.

Echipa de start a Ecuadorului (asezare in teren 4-4-2): Dominguez – Paredes, Erazo, Guagua, Ayovi – Valencia, Castillo, Noboa, Montero – Valencia si Caicedo.

Conform statisticilor disponibile clientilor Bet365, 12 din ultimele 14 confruntari ale Elvetiei contand pentru FIFA World Cup s-au incheiat cu cel mult doua goluri pe tabela de marcaj. De altfel, Elvetia a fost de neinvins in ultimele 11 astfel de jocuri.

Casa de pariuri sportive online Bet365 ne ofera cote echilibrate pentru aceasta confruntare. Elvetienii sunt recompensati cu un 2.55 la victorie, in vreme ce un eventual scor final 2-1 in favoarea helvetilor este cotat la 10.00 pe acelasi site. La over 2.5, cel mai cunoscut bookmaker din Romania ne propune o cota foarte generoasa, si anume 2.60. Acestea sunt cele trei pronosticuri propuse de specialistii acestui site pentru cititorii nostri!