Ermis vs Young Boys – 07 August 2014

Bilet realizat de Pariuri in 6 August, 2014. Postat in Pariuri Online

youngboysJoi dupa amiaza, mai exact de la ora 17:00, Ermis si Young Boys Berna vor fi adversare in mansa retur din turul III preliminar al Uefa Europa League, elvetienii avand prima sansa la calificare, insa misiunea lor este inca departe de a se fi incheiat, cipriotii pastrand inca sanse bune dupa meciul de saptamana trecuta.

Ermis nu este o formatie de top care sa sperie adversarii din cupele europene, insa nu s-a descurcat rau in Elvetia in urma cu o saptamana. Echipa gazda a pierdut doar cu 0-1 pe terenul lui Young Boys Berna, vazandu-se lipsa meciurilor in picioare. De precizat ca cei de la Ermis nu au avut o vara foarte activa din punct de vedere al meciurilor de pregatire.

In schimb Young Boys Berna a inceput de doua saptamani si campionatul intern, plus ca a sustinut sase meciuri amicale fara a cunoaste gustul infrangerii. Galben-negrii au inceput slab campionatul intern, cu doua remize si o infrangere, astfel ca le va fi greu sa mai emita si anul acesta pretentii la locurile fruntase. Victoria cu 1-0 din meciul tur cu Ermis nu le asigura oaspetilor o liniste prea mare. Acel duel a fost singurul meci direct din istorie intre cele doua protagoniste.

Puteti incerca un pariu pe victoria lui Young Boys la o cota de 1.55, asa cum s-a intamplat in tur, sau ca o alternativa puteti miza pe un meci cu Peste 2.5 goluri la o cota in jur de 1.70 in acest moment, asteptandu-ne ca Ermis sa iasa la joc si sa dea totul pe cartea atacului.

Tags: , , ,