Fortuna Bonus

  • efortuna bonus pariuri

In prima faza am putea spune ca vorbim despre Fortuna, o noua agentie de pariuri, cel putin in Romania, dar daca e sa ne uitam atent la istoricul companiei, observam ca aceasta casa de pariuri sportive si nu numai, a fost infiintata acum 25 de ani, in anii `90 la Praga, capitala Republicii Cehe. Fortuna, un nume necunoscut in tara noastra pana de curand, desi aceeasi agentie este foarte apreciata si bine cotata in Europa Centrala, poate chiar una dintre cele mai bune.

In Romania, aceasta agentie de pariuri cu un trecut intrigant si bogat in tari precum Polonia, Cehia sau Slovenia, a aparut in luna Septembrie a acestui an, starnind interesul multor pariori, desi informatiile despre companie au fost putine. A devnit cunoscuta, preluand toate agentiile mici ale PublicBet, ajungand astfel in doar cateva luni sa detina in jur de 600 de sucursale pe tot teritoriul tarii. In Noiembrie, parioriii romani au avut placerea sa utilizeze si noua lor platforma, la adresa web www.efortuna.ro, obtinand si o licenta provizorie conform D. 2159/28.08.2015, valabila pana la data de 31.08.2016. Platforma online poate fi accesata oricand si la orice ora, iar programul sucursalelor fizice, este de la ora 10.00-22.00.

Asistenta clienti

Compania ofera asistenta prin adresa de mail contact@efortuna.ro, iar pesite-ul oficial au o sectiune de Intrebari frecvente, unde clientii pot gasi raspunsuri la intrebari sau solutii pentru eventuale probleme intampinate in folosirea site-ului.

eFortuna.ro accepta plati exclusiv in RON, cat despre comisioane, acestea nu exista la depuneri si retrageri, decat daca banca cu care opereaza clientul percepe astfel de taxe siplimenatare. Inca un aspect bine de precizat ar fi faptul ca agentia are contul bancar in EURO, iar conversia din lei va fi efectuata de catre banca emitenta iar costul suplimentar va fi suportat de catre client.

Promotii si bonusuri

Agentia prezinta multe promotii atractive clientilor, inclusiv un binecunoscutul bonus de bun venit in valoare de 25 RON. Fortuna da posibilitatea clientilor sai, sa faca depuneri de sume mici, depunerea minima fiind de 25 RON, iar retragerea minima este de 50 RON.

Fortuna ne prezinta si alte promotii cel putin interesante, ca de exemplu, daca plasezi 10 pariuri de pe telefonul mobil vei primi un bonus de fidelitate de până la 20 RON. O alta oferta demna de luat in seama este, ”Joacă asigurat”, aceasta permitand returnarea mizei la biletele pierdute care conțin minim 4 selectii, in limita a 10 RON. Alte promotii atractive sunt oferite la pariurile multiple, acolo unde puteti beneficia de un bonus cuprins între 10% și 60% pentru biletele care conțin 5 – 13 selectii.Pentru mai multe detalii despre promotiile si bonusurile oferite de Fortuna, puteti vizita site-ul oficial.

Live betting

Fortuna ofera posibilitatea de pariere simultana pe mai multe meciuri in timp real, lipsind totusi pariurile pe marcatori sau cartonase, spre exemplu si desi acestia acopera un numar mare de evenimente sportive, mai ales din campionatele importante de fotbal din Europa, nu se ridica neaparat la inaltimea serviciilor oferite de alte agentii consacrate deja in Europa si in lume.

Recenzii

Daca e sa vorbim despre cum se prezinta platforma online si cat de operativa este, recenziile celor care folosesc platforma de ceva timp, ne spun ca functioneaza foarte bine, plasand pariurile in cateva secunde, in functie de meci si importanta lui, pariurile nu se blocheaza in mod frecvent, iar informatiile sunt mereu updatate.

Transmisii live

Un plus considerabil, il constituie faptul ca agentia ofera si transmisii live, desi nu o fac in mod constant, iar aceste transmisii nu sunt disponibile online, doar offline, la agentiile fizice.

Platforma optimizata pentru dispozitive mobile

Platforma este de asemenea optimizata pentru dispozitivele mobile, astfel ca pariorii nu au nevoie de o aplicatie anume, care sa fie descarcata, ci doar de site-ul www.efortuna.ro, pentru a putea plasa pariurile direct de pe telefon.

Pentru inregistrare si obtinerea Bonusului de 1000 RON vizitati site-ul oficial Fortuna: www.efortuna.ro.

 

Fortuna Bonus 25