Fotbal – ACS – Otelul – 11 Noiembrie 2013

Bilet realizat de bonus in 11 November, 2013. Postat in Informatii Sporturi

In ultima etapa din Liga 1, ACS Poli Timisoara a mers la Ploiesti pentru a intalni Petrolul, betonandu-si defensiva si obtinand intr-un final tot ceea ce-si propusese, si anume un punct impotriva “lupilou galbeni”. E drept, si cu putina sansa, dupa ce gazdele au ratat de la 11 metri. Surprinzator, Otelul cu Constantin Schumacher pe banca a reusit sa impresioneze, castigand atat meciul de Cupa, cat si pe cel de campionat.

Mai mult decat atat, Otelul ataca toate cele 3 puncte in aceasta partida cu un nou antrenor, in timp ce Aurel Sunda si ai sai au mare nevoie, la randul lor, de un succes pe Dan Paltinisanu pentru a incheia turul cu bine, in conditiile in care in ultimele doua runde vor da piept cu Ceahlaul Piatra Neamt si Astra Giurgiu.

Echipa probabila a lui ACS Poli Timisoara (sistem de joc 4-2-3-1): Kirev – Petrovic, Scutaru, Seroni, Nicola – Belu, Ov. Petre – Barbut, Nanu, Balace – Szekely. Lipsesc Gorobsov (accidentat), Nuno Claro, Nohai, Trandu si Keita (suspendati).

Proaspat instalat pe banca tehnica a echipei de pe malul Dunarii, neamtul Ewald Lienen l-a promovat la rangul de antrenor secund pe C-tin Schumacher, urmand ca in acest meci sa nu ii poata alinia pe Antunes, Cojoc, Al. Zahari si Samuel Cojoc, toti accidentati.

In schimb, Victoras Astafei revine dupa o accidentare si, implicit, dupa o vizita la celebrul vraci sarb Marijana Koracevic. Fostul jucator al Mediasului a fost inclus in programul echipei in aceasta saptamana si, probabil, va intra doar daca scorul de pe tabela va cere acest lucru.

Echipa probabila a Otelului Galati (sistem de joc 4-2-3-1): Branet – Sarghi, Sg. Costin, Miselaricu, D. Popescu – Cooper, Giurgiu – Marquinhos, Bajenaru, L. Iorga – Henrique.
In atare conditii, meciul pare sa se indrepte catre un X2, in timp ce un succes curat al oaspetilor este cotat la 2.75 pe site-ul casei de pariuri sportive online Bet-at-Home.