Fotbal – Astra – M. Haifa – 29 August 2013

Bilet realizat de bonus in 29 August, 2013. Postat in Informatii Sporturi

Astra Giurgiu este cu un picior si jumatate in afara grupelor Europa League, dupa rezultatul obtinut in mansa tur, la Haifa, 0-2. Cu un Budescu sleit de puteri, despre care seful Ligii ar fi afirmat ca nu a alergat mai mult de 1,5 km, dar si cu alte maini moarte la mijlocul terenului, putem spune ca giurgiuvenii au scapat ieftin pe final, cand fiecare actiune de atac a celor de la Maccabi se transforma in ocazie de gol.

La retur, nu mai putem da vina pe umiditatea excesiva, insa putem aduce in discutie absenta unor jucatori exponentiali de la Astra, precum Constantin Budescu. Astfel, pe teren strain, la Piatra Neamt, din cauza faptului ca Arena Nationala nu este disponibila pentru ca se schimba gazonul, Daniel Isaila are dificila misiune de a-si conduce elevii catre un succes nesperat, la cel putin doua goluri diferenta in mansa retur cu israelienii de la Maccabi.

Luati in parte, jucatorii lui Maccabi nu au impresionat, fiind inferiori din punct de vedere tehnic fotbalistilor pe care ii are sub contract gruparea de la malul Dunarii.

De asemenea, la retur Daniel Isaila nu poate conta pe serviciile zambianului Tembo, aflat la cutite in presa cu patronul Ion Niculae, in timp ce Ben Youssef acuza dureri usoare la inghinali si este posibil sa nu intre pe teren asta seara.

Pe langa toate acestea, Astra Giurgiu se intoarce in Europa League dupa prima infrangere suferita in campionat, 1-2 cu Petrolul. Cu alte cuvinte, giurgiuvenii nu au un moral tocmai bun, in conditiile in care scorul consemnat in tur, 2-0 pentru Maccabi, ii obliga sa marcheze destul de rapid, pentru a pastra intacte si asa putinele sanse pe care le-ar avea la accederea in grupele Europa League.

Alaturi de Pandurii Targu Jiu, Astra ar putea intoarce soarta calificarii, tinand cont ca “lupii galbeni” au doar sanse teoretice, de 1%, sa spunem, pentru a reveni impotriva lui Swansea.

Cotele oferite de catre casele de pariuri sunt echilibrate, Astra fiind vazuta usor favorita de catre casa de pariuri online Sporting. In ceea ce ne priveste, pronosticul pentru Astra Giurgiu v Maccabi Haifa, contand pentru playofful Europa League, este 1X!