Fotbal – Austria Viena – Atl. Madrid – 22 Octombrie 2013

Bilet realizat de bonus in 22 October, 2013. Postat in Informatii Sporturi

Startul senzational de sezon pe care l-a inregistrat Atletico Madrid in 2013 avea sa fie dat uitarii in weekend, cand madrilenii au sfarsit prin a fi invinsi de catre Espanyol Barcelona. Atletico s-a impus in primele doua meciuri din Liga Campionilor, ocupand locul 1 in Grupa G. O victorie in Austria i-ar putea asigura lui Atletico biletele pentru optimi.

Austria Viena, in schimb, a castigat doar o singura partida in ultimele 10 in toate competitiile si, spun specialistii, e putin probabil ca ii va pune probleme formatiei antrenate de catre argentinianul Diego Simeone.

Formula de start a Austriei Viena (modul de joc 4-3-3): Lindner – Suttner, Ortlechner, Rogulj, Dilaver – Mader, Holland, Simkovic – Jun, Hosiner si Spiridonovic.

Gazdele nu se pot folosi in acest meci deosebit de important de Alexander Grunwald si Alexander Gorgon, ambii accidentati, ultimul suferind o operatie la genunchi care il va scoate din circuit intreg sezonul.

Formula de start a lui Atletico Madrid (modul de joc 4-4-2): Courtois – Juanfran, Miranda, Godin, Luis – Koke, Tiago, Gabi, Turan – Villa si Costa.

Din cate se pare, Miranda nu poate evolua nici marti seara, dupa ce a fost scos din carti si impotriva lui Espanyol. Este nevoie de mai mult timp pentru ca Simeone sa se poata folosi in continuare de catre acest jucator.

Leo Baptistao are probleme la glezna, in timp ce Diego Costa se intoarce in Liga Campionilor dupa o etapa de suspendare.

Atletico Madrid este unul dintre solistii certi ai serii de Champions League, in conditiile in care casa de pariuri online Unibet le propune jucatorilor sai o cota de 1.36 in schimbul unei victorii a oaspetilor. Credem, de asemenea, si intr-un succes lejer, la cel putin doua goluri diferenta, cotat la 1.90 in oferta aceleiasi casa de pariuri.

Pariurile pe scor corect 2-0 primesc cote incepand cu o cota de 7.00, iar un bilet pe under 2.5 dubleaza suma investita (2.20).