Fotbal – Bologna – Juventus – 06 Decembrie 2013

Bilet realizat de bonus in 6 December, 2013. Postat in Informatii Sporturi

Analiza meciului pentru pariori: Bologna – Juventus
JuventusCu doar trei puncte acumulate in ultimele patru intalniri de campionat, Bologna a ramas datoare propriilor fani, in conditiile in care echipa gazda de vineri a inscris numai de trei ori. La inceputul sezonului, e drept, Bologna a intampinat ceva probleme de ordin defensiv, lucrurile schimbandu-se pe parcurs, iar acum s-a ajuns tocmai la faza de atac, unde jucatorii gazdelor nu dau randament sub nicio forma.
Dupa prima infrangere suferita in campionat, impotriva Fiorentinei, Juventus a revenit in stil de mare campioana, adjudecandu-si nici mai mult nici mai putin de sase ori consecutiv victoria in Serie A, ceea ce a condus negresit si la detronarea lui AS Roma, in vizibila pierdere de teren.
Fostul jucator al lui Juventus – Frederik Sorensen – este suspendat pentru aceasta etapa, ceea ce inseamna ca in aparare va incepe titular Andrea Mantovani. Alessandro Diamanti este din nou apt de joc, dupa ce nu a putut conta in deplasarea de la Parma, de etapa trecuta.Mai lipsesc, de asemenea, Henry Gimenez si Nicolo Cherubin, ambii accidentati.
Bologna (3-4-2-1): Curci – Mantovani, Natali, Antonsson – Morleo, Krhin, Perez, Garics – Diamanti, Kone – Bianchi.
La oaspeti, pe de alta parte, inregistram reintoarceri ale catorva jucatori cheie, precum Stephan Lichsteiner, pentru a da un exemplu. Altfel, Andrea Pirlo este indisponibil in urmatoarele 6 saptamani, facandu-i loc astfel lui Claudio Marchisio in centru.Lipsesc Maurico Isla, Simone Pepe si Sebastian Giovinco (accidentati).
Juventus Torino (3-5-2): Buffon – Barzagli, Bonucci, Chiellini – Lichtsteiner, Vidal, Pogba, Marchisio, Asamoah – Llorente si Tevez.

Ca si in meciul trecut, ne asteptam la o incursiune surpriza a mijlocasului de banda stanga Asamoah, care, e drept, nu are cea mai buna tehnica de lovire a balonului din lume, insa compenseaza prin vointa si forta de joc. Un adevarat “trabajador”, cum ar spune comentatorii din Primera.

Juve are meci de totul sau nimic saptamana viitoare in Liga Campionilor, insa nici deplasarea la Bologna nu este de neglijat, fapt pentru care vom opta pentru o victorie destul de lejera, 2-0 sustinem noi, a bianconerilor. Simpla victorie a acestora este cotata la 1.45 pe site-ul casei de pariuri Unibet, in dreptul acelui 2-0 in deplasare aflandu-se o cota de 7.50!

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO