Fotbal – Cruzeiro – Flamengo – 08 Septembrie 2013

Bilet realizat de bonus in 7 September, 2013. Postat in Informatii Sporturi

Cruzeiro este liderul incontestabil al campionatului brazilian de fotbal, beneficiind de un avans de 4p in fata principalei urmaritoare, Atletico PR. Cu toate acestea, gazdele de duminica seara au fost scoase prematur din Cupa Braziliei, surpriza, chiar de adversarul direct din aceasta etapa!

Asadar, o revansa de luat pentru Cruzeiro, in conditiile in care “Raposa” s-a impus in 8 din ultimele 11 intalniri directe cu liderul din Serie A Brasileirao.

Cruzeiro
La gazde, Éverton Ribeiro, Borges, Willian, Júlio Baptista, Vinícius Araújo si Ricardo Goulart sunt apti si se lupta pentru a ocupa fiecare cate un loc in avanposturi. Nilton si Dagoberto sunt din nou eligibili, dupa o etapa de suspendare. In alta ordine de idei, Diego Renan, Nirley, Luan si Elber sunt accidentati.

Echipa probabila afisata de Cruzeiro (sistem de joc 4-2-3-1): Fabio – Egidio, Rodrigo, Dede, Ceara – Henrique, Silva – Willian, Baptista, Ribeiro – Goulart.

Flamengo
Sunt sanse destul de mari ca Mano Menezes, antrenorul lui Flamengo, sa nu poata conta in aceasta deplasare pentru unul dintre fundasii sai centrali, folosit titular in ultimele etape. Este vorba despre Chicao (incert), in timp ce Ramon este accidentat, iar Marcos Gonzalez a fost convocat la prima reprezentativa a statului Chile.

Ii vedem in primul 11, asadar, pe Diego Silva si Wallace.

Echipa probabila a lui Flamengo (sistem de joc 4-3-3): Pardo – Moura, Silva, Wallace, Samir – Elias, Antonio, Santos – Paulinho, Hernane si Gabriel.

Statistica
Cruzeiro s-a impus in 7 din ultimele 8 dueluri directe, disputate pe teren propriu. In plus de asta, liderul din Brazilia si-a adjudecat toate punctele puse in joc in ultimele 4 runde, marcand cel putin 2 goluri (over 1.5 @ 1.29).

Drept urmare, optam pentru o victorie a lui Cruzeiro, in cota 1.50 la casa de pariuri online Sportingbet, riscand pe sume ceva mai mici si pe un scor corect 3-1 (@ 14.00) sau over 2.5, in cota 1.85 la aceeasi casa de pariuri online. In concluzie, Cruzeiro este echipa mai buna, care poate castiga acest meci fie si prin prisma moralului capatat in ultima perioada.