Fotbal – Dc united – Philadelphia – 12 Octombrie 2013

Bilet realizat de bonus in 12 October, 2013. Postat in Informatii Sporturi

Ne apropiem cu pasi repezi de playoff-ul MLS din acest an, iar oaspetii de la Philadelphia Union au nevoie neaparata de cateva rezultate pozitive pentru a fi sigura ca nu va absenta la acest eveniment cu totul si cu totul special. Pentru a fi sigura de acest lucru, pare-se ca Philadelphia Union va conta sambata noapte pe Sebastien Le Toux, Conor Casey si Jack McInerney.

In ceea ce o priveste pe DC United, succesul recent din US Open Cup a mai indulcit catusi de putin sezonul, iar antrenorul Ben Olsen pare pregatit sa incheie aceasta editie de campionat cu o suita de victorii. Din pacate pentru acesta, DC United nu poate conta in aceasta runda pe serviciile canadianului Dwayne De Rosario, convocat la echipa nationala.

Pe langa Rosario, DC United nu ii va avea in teren nici pe Dejan Jakovic, John Thorrington sau Ethan White, toti accidentati. Mai mult decat atat, pentru Jakovic si Thorrington sezonul este deja compromis.

Echipa probabila a lui DC United (sistem de joc 4-4-1-1): Hamid – Riley, Woolard, Shanosky, Nyassi – Porter, Neal, Kitchen, DeLeon – Pontius – Townsend.

Philadelphia Union vine in capitala fara Greg Jordan (accidentat) si Sheanon Williams (suspendat; cumul de cartonase). Dupa cum spuneam si mai sus, antrenorul oaspetilor John Hackworth pare pregatit sa trimita in teren un trio ofensiv format din Le Toux, Conor Casey si McInerney.

Echipa probabila a lui Philadephia Union (sistem de joc 4-4-2): MacMath – Cruz, Parke, Okugo, Gaddis – Farfan, Kleberson, Carroll, Toux – McInerney si Cassey.

Acestea fiind spuse, meciul dintre DC United si Philadelphia se anunta a fi unul destul de inchis, cu putine faze de poarta, in care formatia gazda se va impune la limita, iar daca ar fi sa alegem si un scor corect, acela ar fi fara doar si poate 1-0, in cota 11.00 la casa de pariuri online Unibet.
Puteti opta, de asemenea, pentru under 2.5, in cota 1.85 la aceeasi casa de pariuri!