Fotbal – Fluminense – Nautico – 14 Noiembrie 2013

Bilet realizat de bonus in 14 November, 2013. Postat in Informatii Sporturi

Aflata in imediata apropiere a zonei de retrogradare dupa acel 1-0 inregistrat in fata lui Corinthians, Fluminense se afla intr-o oarecare criza de forma. Statistic vorbind, am putea vorbi despre primul club din istoria fotbalului brazilian care retrogradeaza la doar un an distanta dupa ce a obtinut titlul in Serie A Brasileirao.

Antrenorul Vanderlei Luxemburgo a fost concediat la inceputul acestei saptamani, in conditiile in care a avut la dispozitie ultimele cinci meciuri pentru a-si dovedi maiestria in ale antrenoratului.

Forma slaba a lui Flu se datoreaza, e drept, si sumedeniei de jucatori ineligibili de care dispune campioana en-titre. Fred, Carlinhos, Edwin Valencia (accidentati), Michael, Anderson si Edinho (suspendati) completeaza acest tablou nefericit, cu mentiunea ca sefii lui Fluminense nu sunt in proportie de 100% siguri ca il vor putea alinia la start pe Wellington Silva in meciul cu Nautico.

In atare conditii, e de la sine inteles ca Fluminense va apela de indata la serviciile lui Fabio Braga si Digao.
Echipa probabila a lui Fluminense (modul de joc 3-5-2): Cavalieri – Digao, Euzebio, Gum – Felipe, Wagner, Braga, Diguinho, Jean – Sobis si Samuel.

Nici oaspetii nu sunt scapati de griji in ceea ce priveste validitatea lotului. Managerul Marcelo Martelotte nu se poate folosi de mijlocasii Martinez si Marcos Vinicius, accidentati; pe langa cei doi, portarul Gideao este accidentat, de asemenea, in timp ce Juan Manuel Oliveira nu va putea evolua din cauza unei clauze contractuale.

Maranho este suspendat, la randul sau.
Echipa probabila a lui Nautico (modul de joc asemanatos, 3-5-2): Berna – Filipe, Alison, Amaro – Auremir, Derley, Real, Elicarlos, Collaco – Paulo si Leite.

Nautico este un adversar slab, motiv pentru care Fluminense primeste o cota de 1.30 in schimbul unei victorii, miercuri noapte, in direct pe site-ul casei de pariuri Sportingbet. In alta ordine de idei, am paria pe o victorie scurta a gazdelor, in scor exact 1-0 (cota 7.50) si, eventual, pe un pronostic in under 2.5 (2.30).