Fotbal – Hewitt – Youzhny – 03 Septembrie 2013

Bilet realizat de bonus in 3 September, 2013. Postat in Informatii Sporturi

Dupa infrangerea surprinzatoare a lui Roger Federer in fata spaniolului Tommy Robredo, venim in fata dumneavoastra cu analiza meciului dintre Leyton Hewitt, fostul lider mondial al clasamentului ATP si rusul M. Youzhny.
Australianul a acces in turul 4 al US Open dupa victoria cu 3-1 impotriva lui Donskoy, Youzhny impunandu-se cu un scor similar in fata veteranului german Tommy Haas.

Cu 28 de titluri castigate in intreaga sa cariera, Leyton Hewitt se afla momentan pe locul 28 in clasamentul ATP. Ultimul turneu castigat de australian – Halle, 2010. Data fiind varsta sa destul de inaintata, nu a jucat prea mult in acest sezon, pe care avea sa il inceapa in tara natala, cu ocazia turneului de la Brisbane (invins in turul 2 de catre Denis Istomin).

La AO avea sa fie si mai rau, dupa ce a fost intrecut fara drept de apel, in turul 1, de Janko Tipsarevic. La San Jose, Leyton a ajuns in turul 2, pierzand mai apoi in fata gigantului Querrey, pentru ca la Memphis sa cedeze din nou in fata lui Istomin.

Cele mai bune rezultate ale sale din 2013 s-au consemnat la turneele din Newport si Atlanta, acolo unde a jucat finala si semifinala, impotriva lui Mahut, respectiv Isner.

Youzhny este pozitionat ceva mai bine in clasamentul ATP, pe locul 24, cu 9 titluri la activ, din care unul cucerit in acest sezon, la Gstaad (invingator in fata lui Robin Haase).

La Miami, rusul a ajuns pana in turul 3, unde a pierdut la Gasquet, pentru ca la Monte Carlo sa nu poate trece de turul 2, dupa 1-2 cu Nole.

De asemenea, Youzhny nu a reusit sa isi apere titlul obtinut la Zagreb in urma cu un an, cedand cu scorul de 1-2, in semifinale, in fata fostului numar 1 mondial, Roger Federer.

Incheiem cu un pronostic, favorabil lui M. Youzhny, care ar trebui sa se impuna aici, iar noi, pariorii, sa bifam cu succes cota de 1.65 oferita de catre casa de pariuri online Bet-at-Home.