Fotbal – Kaiserslautern – Cottbus – 02 Septembrie 2013

Bilet realizat de bonus in 2 September, 2013. Postat in Informatii Sporturi

Luni, de la ora 21:15, incepe ultimul meci al rundei din 2.Bundesliga. Kaiserslautern, actualmente locul 4 in campionat intalneste ocupanta locului 8 in ceea se se doreste a fi cea mai interesanta ciocnire a etapei.
In pofida faptului ca bilantul intalnirilor directe dintre Kaiserslautern si Energie Cottbus este unul categoric in favoarea gazdelor, Energie face aceasta deplasare cu gandul obtinerii a cel putin un rezultat de egalitate. La intrebarea “vor reusi acest lucru?”, incercam sa raspundem in randurile urmatoare.

Kaiserslautern nu a inceput tocmai bine acest campionat, aratand in putine momente ca o echipa cu pretentii de Bundesliga. Problemele vin mai cu seama in deplasare, acolo unde Kaiserslautern inca nu a reusit sa puna piciorul in prag; acasa, in fata propriilor fani, situatia se schimba la 180 de grade.

Asa va fi probabil si luni seara, in fata catorva zeci de mii bune de spectatori, care isi vor purta favoritii catre o noua victorie in campionat.

In ceea ce priveste lotul gazdelor, acestea nu pot conta in aceasta confruntare pe serviciile celui mai bun marcator, Idrissou, care este suspendat, in vreme ce Bunjaku nu poate intra pe teren din cauza unei accidentari. Astfel, Zoller ar putea face echipa in atac cu Occean, iar Borysiuk va intra ca mijlocas la inchidere, langa Karl.

Kaiserslautern (sistem de joc 4-2-2-2): Sippel, Orban, Dick, Lowe, Heintz, Borysiuk, Karl, Matmour, Fortounis, Occean si Zoller.

La oaspeti lipsesc fundasul lateral Bittroff, suspendat dupa 1-2 cu Erzgebirge Aue, si Sanogo, principalul marcator al lui Energie Cottbus.

Energie Cottbus (4-2-3-1): Almer, Mhrle, Schulze, Susic, Borner, Kruska, Banovic, Takyi, Stiepermann, Rivica si Jendrisek.

Tinand cont ca lipsesc oamenii de gol atat la Kaiserslautern, cat si la Energie Cottbus, ne asteptam la un meci cu putine goluri inscrise pe tabela de marcaj. Deci, under 2.5 la o cota de 1.85 in oferta casei de pariuri online Unibet. Puteti incerca, de asemenea, victoria lui Kaiserlautern la un gol diferenta.