Fotbal – Levante – Elche – 13 Decembrie 2013

Bilet realizat de bonus in 13 December, 2013. Postat in Informatii Sporturi

Analiza meciului pentru pariori: Levante – Elche
levanteLevante nu se afla intr-o forma sportiva tocmai propice performantei, motiv pentru care a si cedat in patru din ultimele cinci etape din Primera Division. Cu toate acestea, gazdele de vineri seara raman pe pozitia a 12-a a clasamentului campionatului spaniol de fotbal, iar pentru a nu intra in zona minata va trebui sa isi asigure toate punctele puse in joc pe teren propriu cu Elche.

Managerul lui Levante – Juan Caparros – se poate declara un om fericit, in conditiile in care nu are probleme de efectiv, spre deosebire de ceea ce se intampla cu cateva saptamani la echipa, cand infirmeria era plina.Asemeni lui Levante, problemele de efectiv ale luiElche par sa isi fi gasit sfarsitul odata cu apropierea de sarbatorile de iarna, forma sportiva slaba vaduvind-o si pe aceasta de cateva puncte care i-ar fi prins foarte bine. Oamenii lui Fran Escriba cauta sa isi cimenteze pozitia in clasament, acest lucru fiind realizabil doar obtinand macar un punct, vineri seara.La gazde, Baba Diawara si Issam

A doua s-au antrenat cu echipa mare inca de la inceputul acestei saptamani. Nabil El Zhar este, de asemenea, disponibil si ar trebui sa isi faca rolul de mijlocas ofensiv, in spatele lui Baba Diawara. Lipseste Hector Rodas (accidentat) si, posibil, Chris (incert).Levante (4-2-3-1): Navas – Juanfran, Adoua, Vyntra, Lopez – Diop, Simao – Ivanschitz, Zhar, Xumetra – Diawara.

Elche a efectuat aceasta deplasare cu o serie de incertitudini: Manu del Moral, Javier Marquez, Damian Suarez si Charlie Ianson. Alberto Botia se afla la doar un cartonas galben de o eventuala suspendare.

Elche (4-2-3-1): Herrera – Suarez, Lomban, Botia, Albacar – Perez, Sanchez – Gil, Coro, Fidel – Boakye.

Disputa se anunta inca de pe acum una extrem de echilibrata, lucru pe care vom miza si noi.Bifam astfel urmatoarele cote: 3.25 pentru X solist, 21.00 pentru scor exact 2-2 si 2.62 in schimbul unui meci cu minimum trei goluri inscrise pe parcursul celor 90 de minute regulamentare.

Bet365 Unibet 10Bet Sportingbet Bet-at-home Betfred Coral Netbet Totesport Boylesports
bet365 buton unibet buton 10bet buton sportingbet buton bet-at-home buton betfred buton coral buton netbet buton totesport buton boylesports buton
200 RON 150 RON
100 RON 100 RON 80 RON 25 EURO 50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO