Fotbal – Otelul – Gaz Metan – 19 Octombrie 2013

Bilet realizat de bonus in 19 October, 2013. Postat in Informatii Sporturi

Aflata in mijlocului unui scandal potrivit caruia din conturile Otelului ar fi fost sustrase (cu buna stiinta) nici mai mult nici mai putin de patru milioane de euro, bani care au ajuns mai departe la un anume impresar pe nume Ionel Codoban, fosta campioana a Romaniei para sa nu se regaseasca mai deloc in acest start de campionat.

Mai mult decat atat, formatia antrenata de catre Ionut Badea avea sa fie zdruncinata pur si simplu in ultima etapa de catre CFR Cluj, echipa pe terenul careia a pierdut cu un neverosimil 2-7.

Carevasazica, sambata seara, incepand cu ora 19:00, in direct pe Digisport 1, dar si in oferta casei de pariuri online Bet365, se vor intalni doua formatii cu parcursuri diametral opuse. Daca Otelul a avut un start ceva mai reusit de campionat, cu victorii pe ici pe colo, tinem minte cum Gaz Metanul lui Cristi Dulca mergea prost de tot la debut, totul prinzand contur in urma acelui 2-2 de moral in fata fostei campioane a Romaniei, Steaua Bucuresti.

De atunci incolo, mediesenii au insirat patru victorii consecutive, dupa cum urmeaza: 2-1 pe terenul Coronei Brasov, 2-1 cu U Cluj, 2-1 in fieful Pandurilor din Targu Jiu si 1-0 cu Petrolul Ploiesti.
In concluzie, “2-1” pare sa fie specialitatea casei pentru trupa lui Cristi Dulca, in conditiile in care doar Petrolul Ploiesti s-a incapatanat sa nu primeasca mai mult de un gol, si acela dubios, daca bine ne aducem aminte.

Cat priveste duelurile directe dintre aceste doua formatii din editia precedenta de campionat, ei bine, galatenii aveau sa se impuna in ambele: 2-0 pe Municipalul din Galati si 2-1 la retur, Medias.
Finalmente, amintim si cotele oferite de catre principala casa de pariuri care activeaza pe teritoriul Romaniei, si anume Bet365, care coteaza victoria Otelului in 2.20, oaspetii primind 3.40, in timp ce un rezultat de egalitate depaseste de putin bariera cotei 3.00 (3.20).