Fotbal – Ponte Preta – Internacional – 07 Septembrie 2013

Bilet realizat de bonus in 6 September, 2013. Postat in Informatii Sporturi

Infrangerea cu Portuguesa, de la mijlocul acestei saptamani, a impins-o si mai aproape pe Ponte Preta de zona retrogradarii. Gazdele ocupa locul 19 in clasament, cu cinci infrangeri consecutive la activ. Intre timp, Internacional a urcat pe 5 multumita victoriei consemnate impotriva lui Corinthians.

Ponte Preta
Din nou, Jorginho trebuie sa improvizeze pentru a face o echipa competitiva in compania unui adversar de soi, precum se anunta a fi Internacional Porto Allegre. Asta in conditiile in care Luis Ramirez a fost convocat la nationala Peru, iar Wescley si Rildo sunt accidentati. Ramirez urmeaza sa fie inlocuit cu Fernando la mijlocul terenului, iar Rafinha l-ar putea acoperi cu oaresce succes pe Rildo.

Echipa probabila Ponte Preta (sistem de joc 4-2-2-2): Tigrao – Uendel, Betao, Sacoman, Regis – Bob, Baraka – Chiquinho, Fernando – William si Rafinha.

Internacional
Spre deosebire de adversarul direct din aceasta runda, Dunga este asteptat de catre specialisti sa nu faca prea multe schimbari la prima echipa, avand in vedere victoria cu Corinthians de la mijlocul saptamanii. Cu alte cuvinte, atacantul Otavio si veteranul fundas Indio isi vor pastra locurile in formula de start, iar Jorge Henrique va fi din nou eligibil dupa o etapa de suspendare.

Altfel, vor lipsi Maurides, Rafael Moura, Josimar, Muriel, toti accidentati, si Diego Forlan, convocat la echipa nationala a Uruguayului.

Echipa probabila Internacional (sistem de joc similar): Alisson – Gabriel, Alves, Juan, Fabricio – Willians, Ygor – D’Alessandro, Alex – Damiao si Scocco.

Potrivit statisticilor furnizate de casa de pariuri online Unibet, Ponte Preta a pierdut in absolut toate cele ultime 5 intalniri din Brasileirao. In deplasare, Internacional a terminat la egalitate ultimele trei confruntari; iar daca ar fi sa alegem un pronostic in ceea ce priveste numarul total de goluri, e intotdeauna bine de stiut ca 6 din ultimele 7 meciuri pe teren propriu ale lui Ponte Preta s-au incheiat in under 2.5.

In aceste conditii, mergem pe o victorie a oaspetilor, in scor exact 2-0 si, dupa cum subliniam in paragraful anterior, under 2.5!