Fotbal – Sao Paolo vs Atletico – 15 August 2013

Bilet realizat de bonus in 15 August, 2013. Postat in Informatii Sporturi

Sao Paolo vs Atletico MineiroNe reintoarcem in campionatul brazilian de fotbal, acolo unde, nu mai departe de joi noapte, Sao Paolo primeste vizita celor de la Atletico PR pe Stadio Morumbi. Asadar, doua echipe care se afla in stari total diferite: daca Sao Paolo nu se poate lauda cu prea multe reusite in actuala stagiune, oaspetii de la Atletico ocupa o pozitie mai mult decat onorabila in clasament, adjudecandu-si de patru ori victoria in ultimele cinci intalniri de campionat.

Situatia este cu atat mai grava pentru Sao Paolo cu cat managerul gazdelor, Paulo Autouri, nu va putea conta in aceasta seara pe serviciile a trei dintre fundasii sai titulari, si ii numim aici pe Edson Silva, Paulo Miranda, accidentati, si Douglas – suspendat. Cel mai probabil inlocuitorii sai vor fi Lucas Farias si Rodrigo Caio; Lucas Evangelista va fi dispus in spatele celor doi atacanti, in speranta ca va repeta “schema” din meciul cu Portuguesa, cand a inscris un gol absolut superb.

Formatia probabila Sao Paolo (modul de joc 4-2-2-2): Ceni, Caio, Toloi, Farias, Reinaldo, Fabricio, Wellington, Evanghelista, Jadson, Aloisio si Fabiano.

La randul lor, oaspetii nu ii pot alinia pe Bruno Furlan, Douglas Coutinho – accidentati, in timp ce Zezinho a fost suspendat dupa ce a vazut in fata ochilor cel de-al treilea cartonas galben stagional. Cel mai periculos jucator al oaspetilor pare sa fie Ederson, autor a nici mai mult nici mai putin de 3 reusite in ultimele 4 meciuri de campionat al lui Atletico PR (toate in postura de rezerva!).

Formatia probabila Atletico PR (modul de joc 4-2-2-2): Weverton, Manoel, Alberto, Leo, Botelho, Paulo, Silva, Everton, Baier, Dellatorre si Marcelo.

In ciuda tuturor lucrurilor expuse mai sus, Sao Paolo este cotata ca principala favorita la castigarea acestui duel, cu o cota de 1.95 la casa de pariuri online Sportingbet. Oaspetii primesc 3.80, iar un rezultat de egalitate este cotat la 3.50.