Fotbal – Sochaux vs Lyon – 16 August 2013

Bilet realizat de bonus in 17 August, 2013. Postat in Informatii Sporturi

Olympique Lyon intalneste in deschiderea etapei din Franta, in deplasare, pe Sochaux, intr-un meci foarte interesant, in care Remi Garde trebuie sa ia in condiderare, de asemenea, faptul ca fosta campioana din Hexagon va avea la mijlocul saptamanii viitoare un meci extrem de dificil impotriva tinerilor de la Real Sociedad, meci contand pentru playoff-ul Ligii Campionilor.

In atare conditii, presa de specialitate din Franta a anuntat deja ca antrenorul oaspetilor se gandeste sa vina pe Stade Auguste Bonal cu foarte multe jucatori folositi drept rezerve in trecut, suficient de combativi pentru a face fata unui adversar atat de slab cotat precum Sochaux.

Mai mult decat atat, gazdele de la Sochaux nu ii va putea alinia vineri pe Kalilou Traore si Joseph Lopy, accidentati, cu mentiunea ca nici Edouard Butin sau Sebastien Roudet nu sunt 100% apti, existand posibilitatea sa fie introdusi pe parcurs, in functie de evolutia scorului din teren.

Sochaux (asezare in teren 4-2-3-1): Pouplin – Corchia, Peybernes, Kante, Roussillon – Carlao, Doubai – Boudebouz, Nogueira, Contout – Bakambu.

La randul lor, oaspetii nu se vor putea folosi de Samuel Umtiti, suspendat pret de trei etape de catre comisiile de disciplina ale Ligue 1. Asta in timp ce Rachid Ghezzal si Mouhamadou Dabo sunt accidentati, iar jurnalistii francezi il dau pe Yoann Gourcuff ca avand apa la genunchi, deci sanse infime sa intre in meciul de vineri.

Lyon (asezare in teren similara, 4-2-3-1): Lopes – Bedimo, Bisevac, Kone, Lopes – Ferri, Fofana – Danic, Benzia, Gourcuff – Lacazette.

Tabelul complet al ultimelor 11 confruntari dintre Lyon si Sochaux ne-o indica pe prima ca avand un avantaj considerabil, in conditiile in care a pierdut un singur meci. Motiv pentru care, la casele de pariuri, Lyon primeste o cota de 2.10 la victorie, 3.20 pentru un rezultat de egalitate si 3.60 pentru un succes al gazdelor.

In prezent, Lyon este lider in Ligue 1, cu o victorie din tot atatea posibile si un golaveraj zdrobitor, 4-0 (Lyon v Nice 4-0).