Fotbal – Swansea – Petrolul – 22 August 2013

Bilet realizat de bonus in 23 August, 2013. Postat in Informatii Sporturi

In drumul ei spre grupele Europa League, Petrolul Ploiesti are ingrata misiune de a trece peste galezii de la Swansea, reprezentanta unuia dintre cele mai importante campionate de fotbal ale Europei, si anume Premier League. Mansa tur a acestei confruntari se disputa in Tara Galilor, pe Liberty Stadium si va fi oficiata la centru de o brigada rusa, cu Sergei Karasev la centru, asistat la cele doua tuse de T. Kalugin si A. Averianov. Meciul este in direct pe Pro TV, cu incepere de la ora 21:05.

Forma sportiva in care se regaseste Petrolul in acest moment nu este una foarte imbucuratoare, cu atat mai mult cu cat vorbim despre un meci pe teren propriu, acolo unde formatia antrenata de catre Cosmin Contra a pierdut in mod constant puncte, fie ca a fost vorba despre cele contand pentru coeficientul UEFA sau cele din clasamentul Ligii 1. Reamintim aici remizele cu Vikingur si Vitesse, din tururile preliminare ale Europa League, cat si semiesecurile inregistrate in compania Pandurilor, Brasovului si Ceahlaului, nu mai departe de weekendul precedent.

Lupii galbeni intampina probleme de lot, avand in vedere ca in mansa tur nu vor putea conta pe fundasul centrala Manasse Enza Yamissi, accidentat cu Ceahlaul, in ultima etapa. Locul sau urmeaza sa fie luat de Benga. Alcenat este suspendat din cauza cartonasului rosu primit la retur cu Vitesse, iar Gicu Grozav, la randul sau, este pasibil de suspendare, acumuland deja doua avertismente.

Echipa probabila a Petrolului (asezare in teren 4-2-3-1): Pecanha – Guilherme, Benga, Geraldo Alves, S. Achim – De Lucas, Hoban – Grozav, Hamza, Boudjemaa – Dore.

Ferebory Dore a obtinut viza pentru Marea Britanie si va putea juca in aceasta seara. Swansea este, evident, favorita acestei intalniri, cu o cota de 1.33 la casa de pariuri online Unibet.

Oaspetii de la Petrolul primesc 9.50, iar un rezultat de egalitate, de asemenea convenabil pentru gazari,este cotat la 4.50.