Fotbal – U.Cluj – Cfr.Cluj – 15 Septembrie 2013

Bilet realizat de bonus in 11 September, 2013. Postat in Informatii Sporturi

La aproape trei saptamani distanta de la succesul oarecum rusinos consemnat in fata nou-promovatei Corona Brasov, cu penalti ratat de oaspeti in ultimele minute, CFR Cluj revine in Liga 1 cu gandul de a pune in aplicare toate schemele concepute de Petre Grigoras in aceasta perioada de vacanta activa, sa-i spunem.

Adversarul intalnit este unul de aceeasi factura, slaba, in conditiile in care Universitatea Cluj sta pe ultimul loc in Liga 1, cu doar 1p acumulat in primele sase etape. Cu toate acestea, Universitatea Cluj-CFR Cluj ramane un meci de referinta al fotbalului romanesc, indiferent de coordonatele sub care se desfasoara.

Un meci in care, putem spune fara nicio strabatere, nici nu mai conteaza ca formatia antrenata de catre Ionel Ganea se afla pe marginea prapastiei sau ca oaspetii de la CFR Cluj sunt intr-o mare foame de puncte, dupa o zestre de doar 8p acumulate in acest debut de campionat.

“Sepcile rosii” trebuie sa isi revina mai devreme sau mai tarziu, orice alte puncte pierdute putand conta enorm la si asa zdruncinatul moral al jucatorilor. E greu de imaginat ca Ganea mai poate redresa ceva la echipa, tinand cont ca elevii sai au obtinut doar 1p pana acum, si acela cu destul de multa sansa, impotriva Ceahlaului.

CFR Cluj, in schimb, trebuie sa inceapa o noua viata cu “Grig” la timona … un nou inceput in care cuvantul lui Grigoras sa conteze, daca nu mai mult, cel putin in egala masura cu cel al capitanului Ricardo Cadu, despre care s-a vorbit foarte mult in ultima vreme cum ca ar taia si spanzura in lotul CFR-ului.

Acestea fiind spuse, probabil e inutil sa spunem ca formatia oaspete este vazuta ca principala favorita a acestei ciocniri, cu o cota de 1.62 la victorie. De asemenea, Sportingbet pune la dispozitie cote de 3.60 si 6.00 pentru un rezultat de egalitate si, respectiv, pentru victoria lui “U”.