Fotbal – Vallecano – Valladolid – 25 Octombrie 2013

Bilet realizat de bonus in 25 October, 2013. Postat in Informatii Sporturi

In ciuda startului nereusit de sezon, Rayo Vallecano a izbutit sa se impuna in ultimele doua etape, incercand pe cat posibil sa-si treaca in cont a treia victorie, in conditiile in care in postura de adversar nu apare Real Madrid sau FC Barcelona, ci Real Valladolid.

Atat Rayo cat si Valladolid intampina probleme mari la finalizare, de aici si golaverajul mai degraba precar, care au la baza meciuri cu putine goluri pe tabela. Nici din punct defensiv lucrurile nu stau mai bine, tinand cont ca se vor intalni printre cele mai slabe aparari din Primera.

Valladolid isi pune sperantele in atacantul Javi Guerra, care a gasit spatiul portilor adverse de trei ori in ultimele patru partide din Primera Division.

Echipa probabila a lui Rayo Vallecano (sistem de joc 4-2-3-1): Martinez – Mojica, Arbilla, Galvez, Tito – Trashorras, Adrian – Viera, Falque, Lass – Castillo.

Jucatori ineligibili: Leonel Galeano, Ze Castro, Jose Carlos si Seba Fernandez (toti accidentati).
Valladolid vine la Madrid fara sase jucatori, de asemenea, accidentati: Humberto Osorio, Victor Perez, Lluis Sastre, Oscar Gonzalez, Daniel Larsson si Heinz (accidentati). Cu toate ca nu sta foarte bine in clasament, Rayo Vallecano este genul de echipa care poate conduce lejer ostilitatile in aceasta deplasare. Este suficient sa urmariti ce s-a intamplat in meciul cu Sevilla pentru a va forma o opinie in acest sens.

Echipa probabila a lui Rayo Vallecano (sistem de joc 4-2-3-1): Marino – Rukavina, Rueda, Valiente, Pena – Rossi, Baraja – Ebert, Ramos, Bergdich – Guerra.

Din punct de vedere statistic, Rayo si Valladolid au terminat in over 2.5 ultimele 5 intalniri directe in toate competitiile. Valladolid nu a izbutit sa se impuna in ultimele 11 deplasari din La Liga, pentru ca Rayo Vallecano sa termine in under 2.5 ultimele trei partide.
In atare conditii, vom miza pe un rezultat de egalitate, in cota 3.50 la casa de pariuri sportive online Unibet!