Fotbal – Viitorul – Botosani – 16 Septembrie 2013

Bilet realizat de bonus in 15 September, 2013. Postat in Informatii Sporturi

Etapa a VII-a din Liga 1 se incheie luni, cu urmatoarele trei partide: Ceahlaul-FC Brasov, Viitorul Constanta-FC Botosani si FC Botosani-FC Vaslui. In consecinta, am ales pentru cititorii nostri cea de-a doua intalnire, Viitorul-FC Botosani, care pune fata in fata doua echipe cu prestatii total diferite in noua editie de campionat.

Daca Viitorul Constanta pare sa plateasca tribut in continuare transferurilor in masa facute in intersezon, FC Botosani si-a facut intrarea cum se cuvine pe prima scena a fotbalului romanesc, ocupand fotoliul de lider dupa primele sase etape, cu o linie de clasament 4-2-0 si golaveraj 7:3.

La polul opus se afla Viitorul patronat de Gica Hagi, care pare sa nu se regaseasca de ceva timp, mai exact de cand Steaua ii oferea cadou cele 3p puse in joc, in Ghencea, pentru a se salva de la retrogradare. Fara victorie in actuala editie de Liga 1, “Regele” se gandeste din ce in ce mai des sa preia fraiele propriei echipe, in conditiile in care Catalin Anghel se afla de ceva timp in cautarea “antidotului”.

Asemeni tuturor nou-promovatelor, FC Botosani este genul de echipa care munceste foarte mult si castiga in mod pragmatic meciurile de campionat. Nu mai departe de ultima etapa, botosanenii au izbutit sa se impuna in-extremis in confruntarea cu FC Vaslui, la capatul unei partide dominate cap-coada de catre elevii lui Ionut Mosteanu.

In aceasta deplasare, Cristi Popovici si ai sai nu isi pot propune nimic altceva decat victoria, cu atat mai mult cu cat joaca impotriva unei echipe aflate in suferinta. Tot ca un minus pentru jucatorii ce vin de la Academia de Fotbal “Gheorghe Hagi” poate fi lipsa de experienta, care si-a spus in multe randuri cuvantul.

Va fi cazul si luni seara? Greu de prezis!
Cu toate acestea, ne asteptam la o prestatie mai buna a constantenilor, care au avut timp suficient sa lucreze la reglajele echipei, in ideea pregatirii terenului pentru prima victorie din acest sezon.
In concluzie, mizam pe un succes, fie si la limita, al gazdelor, cotat in 2.60 la casa de pariuri online Bet-at-Home. Oaspetii primesc 2.75, iar un rezultat de egalitate sta intr-o cota de 3.20!