Gamebookers Bonus

Gamebookers este, inainte de toate, un sponsor oficial al Ligii I de Fotbal din tara noastra, asadar merita mai multa atentie ca de obicei. Fiind foarte populara in Romania, agentia de pariuri online Gamebookers ofera pe langa o interfata in limba romana usor de folosit si de inteles si bonusuri considerabile despre care vom vorbi foarte pe scurt in cele ce urmeaza.

In primul rand, bonus de 100% Gamebookers pana la 200 RON este ceva neasteptat avand in vedere ca nu multe case de pariuri online il ofera, dar cu toate acesta pentru a intra in posesia lui trebuie sa urmaresti o serie de pasi. Pentru inceput va fi necesar un cont bineinteles pe care trebuie sa-l completezi, doar cu date reale. Am mai vorbit si in alte articole ale altor case de pariuri despre importanta acestora, dar am sa repet si aici – tot ceea ce inseamna agentie de pariuri online face verificari privind veridicitatea utilizatorilor sai, iar daca devii suspect nu numai ca iti va fi inchis contul, dar vei pierde si banii. O alta conditie este sa fii un membru total nou al sistemului si nu unul deja existent care a renuntat la vechiul cont si acum isi deschide un altul pentru a profita de diferite oferte si bonusuri Gamebookers le pune la dispozitie.

Procentul este de 100% din suma depusa dupa cum aminteam mai sus, insa pana la 200 de ron. Asadar, daca depui 100 de lei primesti tot atat, iar daca depui 200 primesti 200 de lei, insa depunerile mai mari se materializeaza tot intr-un bonus la pariuri sportive Gamebookers de 200 RON. Pentru a intra in posesie tot ceea ce trebuie sa faci este sa rulezi depozitul de sase ori plasand banii pe meciuri ale caror cote depasesc doi sau cel putin sunt egale cu acest numar. Desi la prima vedere pare greu sa stii ca nu este chiar asa, deoarece competitiile sportive exista din plin – la fel si sansele, iar inspiratia de moment iti poate aduce castiguri frumoase daca alegi casa de pariuri online Gambebookers. Mai mult decat atat, intervalul de timp este de 3 luni de zile, prin urmare nu te grabeste nimeni si nu trebuie sa iei decizii pripite care te pot face sa pierzi bani.

Pentru a deveni eligibil de Bonusul Gamebookers, trebuie sa depozitezi o suma minima de 25 de RON folosind cartea ta de credit. Cu toate ca sunt acceptate si alte metode precum Moneybookers este indicat ca prima depunere sa fie facuta direct din contul cardului tau. Multe case de pariuri online refuza sa-ti acorde bonusul intial daca ai folosit alte metode de depunere decat cardul personal, iar plangerile ulterioare nu sunt luate in considerare avand in vedere ca regulamentul este facut pentru toata lumea si trebuie respectat cu sfintenie de oricine.

La toate acestea trebuie sa mai adaugam si multe alte concursuri si oferte pe care aceasta casa de pariuri le ofera clientilor sai mai vechi. Este frustrant sa stii ca la ora actuala apar tot fel felul de beneficii pentru cei care se inregistreaza la casa de pariuri Gamebookers, locul unde tu pariezi de ceva vreme, dar cu toate acestea nu primesti nimic. Compania s-a gandit si la starea de spirit a clientilor actuali si le ofera tot felul de beneficii, bonusuri si premii periodic.

In concluzie putem spune despre Gamebookers ca este o casa de pariuri online care se ridica la nivel international  in ceea ce priveste siguranta transferurilor tale, seriozitatea cu care este tratat fiecare client si rapiditatea serviciilor oferite. Multiple posibilitati de pariere pe foarte multe activati sportive precum baschet, volei sau chiar si sporturi de precizie – mai putin dezvoltate in tara noastra – precum snooker ori golf, i-au asigurat companiei o pozitie atat de solida.

Pentru inregistrare si obtinerea Bonusului de 200 RON vizitati site-ul oficial Gamebookers: www.gamebookers.com.