Gibraltar vs Polonia – 07 Septembrie 2014

Bilet realizat de Pariuri in 7 September, 2014. Postat in Pariuri Online

polonia600x400Polonia va sustine in aceasta seara de la ora 21:45 teoretic cea mai lejera deplasare din preliminariile pentru Euro 2016, si anume in fata selectionatei din Gibraltar, cea mai slab cotata echipa din Grupa D. Din aceasta grupa mai fac parte Germania, Scotia, Georgia si Irlanda.

Gibraltar nu este o formatie care sa emita pretentii in fata unor adversari de nivelul Poloniei. Echipa gazda a castigat ultimul meci jucat, pe 4 Iunie, scor 1-0 acasa in fata Maltei, asta dupa ce in 2014 mai bifase doua infrangeri si un egal. La bet365 avem parte de o cota de 29.00 pentru eventual succes al gazdelor in aceasta partida.

Polonia, cu jucatori ca Lewandovski in atac, nu are voie sa faca pasi gresiti in aceasta prima partida a preliminariior si totodata prima partida din istorie in fata Gibraltarului. Oaspetii nu au fost prezenti la Cupa Mondiala din Brazilia, astfel ca anul acesta au disputat numai cinci meciuri, toate amicale. Bilantul este unul multumitor, cu trei victorii, un egal si o infrangere, aceasta din urma venind in fata Scotiei pe teren propriu, scor 0-1.

Dupa cum am spus si mai sus, cele doua echipe nationale nu au mai fost puse fata in fata pana la ora actuala.

Desi n-a aparut momentan cota pentru acest pariu, va recomandam sa mergeti pana la ora jocului pe Polonia -2.0 Handicap Asiatic in oferta celor de la bet365. Diferenta dintre cele doua echipe este indiscutabila la ora actuala.

Tags: , , , , ,