Globet Bonus

Globet este o companie serioasa care a reusit sa-si construiasca un nume greu pe piata de pariuri sportive. Oferind o interfata tradusa in aproximativ 7 limbi straine, Globet reuseste sa atraga noi clienti si sa-i tina fericiti pe cei existenti. Una dintre aceste limbi de folosire este si romana, iar acest lucru nu poate decat sa ne bucure, deoarece este un semn clar ca pariorii romani au ceva de spus atunci cand vine vorba de evenimentele sportive importante.

Atunci cand te decizi sa te inregistrezi ai o serie de avantaje foarte mare, pe langa bonus Globet 100%. Printre acestea amintim o miza minima de un euro, astfel ca nu esti nevoit sa pariezi foarte multi bani daca simti ca iti asumi un risc foarte mare. Comisioanele de depunere precum si cele de retragere lipsesc cu desavarsire, astfel ca nu-ti va umbla nimeni la balanta banilor tai, decat tu in mod direct.

Revenind la bonus Globet 100% trebuie sa stii ca acesta iti este oferit odata ce ai facut prima depunere, dar nu poate depasi suma de 60 euro. Cu alte cuvinte, in cazul in care ai depus 30 de euro vei primi inca 30 ca bonus Globet, iar daca depui 60 primesti suma corespunzatoare, dar asta nu este tot. Pentru a intra in posesia banilor trebuie sa plasezi intreaga suma pe care ai depozitat-o initial pe un pariu combo a carui cota sa nu coboare sub 2.00 si abia atunci il vei primi. Mai mult decat atat, acesta este valabil doar daca il folosesti pe bilete in care ai pariuri in combinatie de minim 3.

Bonus Globet 100% poate fi retras din balanta doar in situatia in care, in urma pariurilor facute de tine, acesta a fost rulat de sase ori. Pentru a intelege mai bine voi oferi un exemplu: daca primesti 60 de euro bonus Globet, trebuie sa rulezi 360 de euro pana cand il poti retrage. La prima vedere pare o suma foarte mare, insa daca luam in considerare faptul ca esti un parior caruia ii place sa mizeze des vei depasi acest prag fara sa-ti dai seama macar, iar Globet va elibera banii cuveniti tie.

Un aspect important pe care trebuie sa-l tii minte este legat de perioada in care ai timp sa rulezi acesti bani. Dupa cum probabil te gandeai, suma de 360 de euro ( in cazul in care ai primit bonus Globet 100% maxim ) trebuie sa fie rulata intr-o perioada de 60 de zile, deoarece daca depaseste acest interval banii vor fi retrasi din cont fara posibilitatea de a-i mai recupera, iar prin bani ma refer strict la bonusul oferit nu si la balanta ta.

Daca doresti sa faci o retrage sunt alte reguli pe care trebuie sa le afli. Conditia principala ca sa poti scoate banii din sistem este sa rulezi de cel putin cinci ori atat suma depusa initial cat si bonus Globet pe bilete sportive cu mimum trei evenimete. Unele case de pariuri online vor pronosticuri pe cote minime, dar Globet iti cere un bilet cu mimum trei astfel de evenimente. Spre exemplu, daca ai depus 30 de euro, ai primit alti 30 ca bonus, iar suma totala ce trebuie jucata este de 300 de euro inainte de a face retragerea.

In acest articol ti-am expus pe scurt foarte multe informatii pretioase in legatura cu Globet, iar acum totul depinde de tine daca doresti sa mergi mai departe si sa te inregistrezi sau sa optezi pentru alta casa de pariuri. Oricum ar fi, pe acest site vei gasi tot ceea ce ai nevoie sa stii pentru a petrece un timp de calitate pe site-urile marilor companii din domeniul pariurilor sportive.

Pentru inregistrare si obtinerea Bonusului de 25 EURO vizitati site-ul oficial Globet: www.globet.com.

Unibet Bonus 150 RON