Golden Sevens

Bilet realizat de bonus in 7 July, 2013. Postat in Sloturi Online | Slot Machine pe bani reali | Bonus 100 Euro

Golden SevensGolden Sevens este un slot cu 5 role si 20 de linii de castig. Aceasta inseamna ca exista cinci role la dispozitie pentru a forma o combinatie castigatoare. Pentru fiecare moneda introdusa, activati o noua linie de plata. Cu cat mai multe linii, cu atat mai mari sansele de castig. Cand rolele se opresc, calculatorul verificat automat combinatiile de simboluri in dreptul fiecarei linii.

Golden Sevens este un slot video viu colorat in care sunt afisate diverse fructe, pe care poti sa le joci pentru a multiplica castigurile. Sanse sporite, deci, de a nimeri un jackpot progresiv gratie celor 5, 10 sau 20 de linii de plata dispuse pe 5 role. Simbolurile de fructe trebuie sa ruleze de la stanga la dreapta pentru a inregistra un castig.

Jucati slotul Golden Sevens cu 500 Ron Bonus.

Golden Sevens poate fi jucat gratis sau pe bani reali, cu mize cuprinse intre 0.02 $ si 10.00 $. Suma minima ce poate fi pariata este de 0.20 $, iar pariul maxim poate atinge valoarea de 200$ per rotire. Plata maxima, alta decat jackpotul progresiv, consta in 5000 de monede per linie pariata. Fiecare moneda investita activeaza o alta linie de plata. Combinatiile castigatoare vin numai pe baza liniilor de castig activate.

Sumele afisate mai sus pot fi in dolari americani, euro, CHF, GBP, HUF, PLN sau chiar RON, in functie de cazinoul ales. O alta caracteristica deosebita a slotului Golden Sevens este Mega Games Feature – un bonus ce poate influenta in mod pozitiv balanta dvs. Daca ati declansat aceasta caracteristica, puteti intra in contact cu premii bonus si jetoane suplimentare.

Dublati-va castigurile cu Golden Sevens. Apasati pe Gamble sau alegeti varianta Collect pentru a nu risca pierderea banilor ce tocmai i-ati castigat. Castigurile sunt platite in functie de simbolurile aparute pe linia de castig. Septarii sunt cei mai bine platiti, alaturi de clopotei. In rest, oridine castigurilor este urmatoarea: mar, pepene, pruna, lamaie, portocala si cireasa.