Handbal – Granollers – Barcelona – 08 Octombrie 2013

Bilet realizat de bonus in 8 October, 2013. Postat in Informatii Sporturi

Spre deosebire de ceea ce se intampla in fotbalul spaniol, acolo unde lucrurile par sa fie inca in regula, handbalul din Spania nu se simte prea bine, un club de traditie fiind desfiintat intre timp. Este vorba despre Atletico Madrid, poate singura echipa capabila sa stea in fata tavalugului pe nume HC Barcelona, care va avea de indeplinit o simpla formalitate in acest an.

Pentru moment, principalul adversar pentru locul 1 din Asobal League pare sa fie chiar Fraikin Granollers, nici mai mult nici mai putin decat echipa pe care o va intalni marti seara, incepand cu ora 22:00.

Meciul este transmis live pe bet365.com, aceasta casa de pariuri online oferindu-ne posibilitatea de a urmari doua dintre cele mai importante echipe ale campionatului spaniol de handbal. Pe de o parte Fraikin Granollers, cu cinci victorii din tot atatea posibile, iar pe de alta parte – Barcelona, campioana ultimilor ani.

Singurele probleme, intre ghilimele fie spus, intampinate de Barcelona au fost in meciul cu Guadalajara, echipa in fata careia campioana en-titre s-a impus “doar” la 10 goluri diferenta (38-28).
Si in Liga Campionilor Barcelona merge destul de bine, daca e sa dam uitarii acea remiza obtinuta in fieful lui Vardar Skopje, 29-29. In urma cu cateva zile, Barcelona avea sa ii decimeze pe elvetienii de la Thun cu scorul de 45-26.

Cel mai important jucator al Barcelonei ramane Nikola Karabatic, poate alaturi de Lazarov, de asemenea o piesa extrem de importanta din angrenajul viitoarei campioane a Spaniei.

Echipe probabile
Granollers: Perez, Schulz, Garcia, Munoz, Sala, Sanchez si Grundsten
Barcelona: Stranovsky, Saric, Karabatic, Rutenka, Tomas, Lazarov si Noddesbo.

Acestea fiind spuse, am fi tentati sa ne indreptam atentia catre un handicap acoperit de gazde, cu atat mai mult cu cat casa de pariuri online Bet365 pare dispuse sa le dea un “nas” de 9 goluri celor de la Granollers. Asadar Granollers (+9.5) @ 1.90!