Ladbrokes Bonus

Ladbrokes este o companie care se ocupa cu pariuri sportive de cea mai inalta calitate si contrar faptului ca nu prea s-a auzit de aceasta firma in tara noastra, Ladbrokes pariuri online detine peste 1900 de agentii doar pe teritoriul englez, italian si belgian, asadar nu o subestima. Ceea ce ma bucura pe mine intr-adevar este faptul ca aceasta casa de pariuri online ofera interfata in limba romana, deci asta inseamna ca si tara noastra incepe sa aiba un cuvant de spus in lumea pariurilor in general si nu doar a jocurilor de noroc.

Bonusul Ladbrokes acordat la pariuri este un concept foarte simplu de utilizat, dar totodata si de explicat. Dupa ce iti faci cont la casa de pariuri furnizand datele tale reale in mod obligatoriu – citeste si alte articole de la alte case de pariuri online precum Ladbrokes pentru a vedea importanta unor date veridice – trebuie doar sa ti-l alimentezi cu o suma minima de 10 euro si sa faci un pariu in orice domeniu sportiv doresti, in valoare de 10 euro. Daca ti-ai pus in cont 100 de euro, nu inseamna ca pariul trebuie sa fie de toti bani, ci doar de suma precizata anterior. In cel mai scurt timp vei primi bonus Ladbrokes de 10 euro pentru un nou pariu pe care sa-i folosesti cum te pricepi tu mai bine.

Desi la prima vedere totul pare simplu trebuie sa respecti, bineinteles, o serie de pasi pe care ii voi expune aici pe scurt. Inainte de toate, trebuie sa stii ca banii nu pot fi depusi in cont decat cu ajutorul unei carti de credit – alte mijloace precum Moneybookers sau Neteller nu sunt bune in sensul ca nu te vei incadra in termenii si conditiile necesare pentru a primi un Bonus Ladbrokes la pariuri. Mai mult decat atat, pronosticul trebuie plasat in aceiasi zi in care s-a facut depozitul de bani, pentru ca in caz contrar este ca si cum ai renunta la bonusul oferit fara sa mai ai sansa de al recupera.

Atunci cand iti faci contul incearca sa folosesti computerul tau personal, deoarece doua conturi ce folosesc acelasi IP sunt interzise la fel cum sunt si adresele similare furnizate ca date de inregistrare, nume similare si multe altele. Varsta minima este de 18 ani, iar daca nu i-ai implinit inca mai asteapta o perioada pentru a nu fi nevoit sa completezi cu date neadevarate si mai apoi sa-ti strici orice sansa de a mai juca intr-un mod cinstit la casa de pariuri Ladbrokes.

Un alt aspect important este tipul meciului pe care pariezi. Pentru a primi banii oferiti de Ladbrokes prin bonusul acordat, trebuie sa mizezi pe un meci care nu a inceput inca, deoarece pariurile in timpul jocului nu sunt permise in cazul in care folosesti bonusul Ladbrokes. Timp de 7 zile de la acordarea banilor, te poti gandi pe ce meci sa-i folosesti pentru ca dupa acest interval, daca nu este folosit, acest Bonus Ladbrokes va fi retras definitiv din cont.

Odata ce pariul a fost declarat castigator, tu vei intra in posesia sumei din care va lipsi contravaloarea bonusului de bun venit, adica cei 10 euro, deci nu trebuie sa te sperii daca vezi ca ai primit mai putini bani decat ai fi sperat sa primesti odata cu validarea rezultatului. Pentru a intelege mai usor, imagineaza-ti ca pariezi 10 euro pe o cota de 3 si castigi 30 de euro. Contul tau va fi alimentat cu 20, deoarece restul va fi luat inapoi, insa daca ii pierzi nu-ti va fi perceputa nici o taxa – este exact ca si cum ai juca cu niste bani imprumutati pe care nu trebuie sa-i mai dai inapoi daca ii pierzi.

Promotia Ladbrokes 20 Euro pariu gratuit (atentie, aceasta oferta nu este permanenta de aceea profitati chiar acum de acest Bonus Ladbrokes).

Pentru inregistrare si obtinerea Bonusului de 20 Euro vizitati site-ul oficial Ladbrokes: www.ladbrokes.com.