Lok. Zagreb vs Hajduk Split – 10 August 2014

Bilet realizat de Pariuri in 9 August, 2014. Postat in Pariuri Online

hajdukDuminica seara de la ora 20:00 Croatia 1 HNL va oferi un meci foarte interesant si echilibrat la prima vedere, intre Lokomotiv Zagreb si Hajduk Split. Aruncand o privire peste cote in acest moment, cele doua formatii incep cu sanse egale, ambele avand o cota de 2.50 pentru victorie.

Lokomotiv Zagreb nu are tocmai inceputul de sezon pe care si-l dorea, iar dupa trei etape a adunat tot atatea puncte, fiind doar a cincea in clasament. Formatia din capitala Croatiei a inceput cu o victorie, dupa care au urmat doua esecuri, fiind in scadere de forma. Golaverajul de 7-7 arata probleme din defensiva echipei, dar si atacul redutabil. Pe teren propriu Lok. Zagreb nu este o formatie de speriat, avand rezultate modeste in ultimele luni de zile.

Hajduk Split in schimb vine la acest joc dupa victoria cu Belupo, scor 2-0 acasa, prima in cele trei etape scurse, ajungand astfel la patru puncte si un golaveraj de 5-5, cifre cu care echipa oaspete ocupa locul patru in acest moment. Hajduk Split nu a pierdut in ultimele opt partide directe cu adversarii din acest joc, insa echipa nu mai are aceeasi forta ca acum cativa ani, iar dupa acest inceput de campionat, sansele la titlu par in mare masura compromise, Hajduk pierzand contactul cu echipele contracandidate.

Am ales sa nu riscam prea mult in acest joc, iar pariul nostru este peste 0.5 goluri in prima repriza, cota de 1.36 nefiind una astronomica, insa poate fi una putin riscanta avand in vedere ca se intalnesc doua echipe ce practica un fotbal deschis si ofensiv.

Tags: , , ,