Maribor vs Sporting – 17 Septembrie 2014

Bilet realizat de Pariuri in 17 September, 2014. Postat in Pariuri Online

sporting

Sporting Lisabona revine in cea mai prestigioasa competitie inter-cluburi din Europa, urmand ca in aceasta seara sa evolueze pe terenul campioanei din Slovenia, Maribor. Meciul va incepe de la ora obisnuita a Ligii Campionilor, 21:45.

Maribor nu are o experienta foarte mare la acest nivel, iar echipa gazda porneste cu sansa a doua si cand vine vorba de pariuri. Cota pentru 1 solist este de 4.00 in acest moment. Gazdele au trecut in play-off de Celtic Glasgow, o echipa mult mai bine cotata la prima vedere. Maribor vine dupa victoria din weekend, scor 2-0 cu NK Krka in campionat, insa nu este intr-o forma cu care sa impresioneze.

Pe de alta parte, Sporting Lisabona este fara doar si poate echipa cu un lot superior, insa ramane de vazut daca acest lucru va fi reliefat si pe tabela de marcaj. Vice-campioana Portugaliei nu este nici intr-o forma de senzatie, avand o victorie si trei remize in primele patru meciuri oficiale ale sezonului, toate in campionatul Portugaliei. Pe 19 Aprilie au inregistrat oaspetii ultimul succes pe teren strain intr-un meci oficial.

Ne asteptam ca superioritatea lui Sporting sa isi spuna cuvantul, insa nu riscam prea mult. Pariul recomandat de noi este Sporting (Draw no bet), cota oferita de bet365 fiind foarte atractiva in acest moment, si anume 1.50.

Tags: , , , ,